dinsdag 5 juli 2016

Love your Tante Betsy pictures Tuesday


Hey girls zo ik heb weer eens even de administratie bij gewerkt voor de Tante Betsy Saturday Give Away, de girls die foto inzendingen hebben gedaan terug gemaild.
En natuurlijk ga ik vandaag ook weer een aantal Tante Betsy foto inzendingen met jullie delen, kunnen jullie ook mee genieten. 

Corine stuurde heerlijk zonnige foto's in met haar Dress Belle Blue, dit is wat ze schreef over de jurk; Eindelijk zon voor deze jurk, mijn favoriet voor zonnige dagen. 
Oh wat staat hij haar mooi, ze draagt by the way XL vermeld ze en wow ik vind die print zo mooi, ik had de jurk vandaag bijna aan gedaan maar koos voor een andere vrolijke jurk, misschien deel ik straks die foto nog onderaan óf een andere keer ;). 

Claudia stuurde deze leuke collage in, Tante Betsy in Action...ze schreef dit; Vandaag wat actie foto's gemaakt: bij het ontbijt, handen wassend en op de fiets. Deze Betsy Summer Grey is nu echt mijn favoriet. Ik heb deze een maatje groter genomen dan de andere jurk en dat bevalt me wel. Net iets meer ruimte bij de heupen. Wat ik zo fijn vind is dat de lengte zo goed is voor op mijn werk: deze in maat L valt precies op de knie (ik ben 1.78 m).

Thea doet deze keer ook mee en komt haar geluk beproeven en ook nog met een mooi gedicht, wow Thea wat leuk gedaan. En die hoodie dress blue staat je zo mooi!

Hetty heeft zich wel aangemeld, maar onder de verkeerde blogpost...hihi. Sorry girls dat ik soms zo streng ben, maar zo hou ik wel overzicht als alle aanmeldingen onder de winactie blogpost staan. 
Hetty showt ons haar prachtige Lien en Giel laarzen bij haar Dress Lola Hearts Green én haar mooie gehaakte sjaal en ik zie ook nog haar leuke zelfgemaakte armband. 
Dit is wat ze schreef; Afgelopen week toch maar besteld. Super leuk. Mis alleen een leuk knoopje of strikje aan de onderkant. Dus vanmiddag even pimpen.
Ja zucht zo'n pracht modelletje vind ik dat de Lola jurkjes (alsook de Peacock :)), ik ben er ook verliefd op. 

Esther (oh wat hebben we toch veel Esthers, ik zag wel een aanmelding van een Esther, maar wist niet welke ;)) stuurde een collage in van Dress Retro Go Black, de 'winter' versie van de jurk die Corine draagt. Ze schreef me dit; Daar is ie dan, mijn collage voor de give away.... Ik hoop dat hij aan je eisen voldoet. Net je mondayblog gelezen, en wat heerlijk. Je bent wie je bent en dat is perfect! Top! Spread the love.
Lief die reactie :). En ja hoor iedere Tante Betsy foto voldoet, leuk! 

Eline stuurde deze collage in en schreef dit erbij; Ik doe graag weer mee met mijn enige Tante Betsy jurk. 
Heerlijk om te dragen, al heb ik geen idee hoe de jurk precies heet.  Wat dat betreft laat de herfst maar weer komen, kan ik hem eindelijk weer aan (in verband met zijn lange mouwen)....
Oh Eline wat zeg je me nou...ik weet wel dat je bij dit herfstig weer aan de winter zou kunnen gaan denken, maar we willen graag allemaal nog een zomer :p hihihi. 

Miranda stuurde een foto in waarvan ik zoiets had, yess leuk voor de winactie! Dit is wat ze erover schreef; Alweer zo'n fijne give away! Ik was aan het bedenken wat ik wilde inzenden...
Kwam tot de conclusie dat ik het gewoon bij deze ene foto houd!
Waarom: Deze foto laat zien dat Tante Betsy zelfs de meest vervelende klussen (het riool uitgraven) tot een feestje maken! Altijd een tante Betsy dag!!!!


Last but not least stuurde Wilma ook een foto in van haar Bibi Black jurk (van de herst/wintercollectie) en ja met dit Nederlandse kwakkelweer zijn 3/4 mouwen zo fijn, net zoals die van Esther en Corine. Zo'n jurk kun je het hele jaar door dragen.
Ze schreef dit: Wat leuk, weer een winactie en natuurlijk doe ik weer mee! 
Het is zo leuk om al die gezellige jurkjes elke dag weer voorbij te zien komen!
De foto' s zijn er weer bij. Deze keer de Bibi black. Deze heb ik de laatste tijd vaak gedragen omdat het nog echt geen zomer was. Wat zijn deze jurkjes dan fijn om te dragen.
Wat ik wel mis op de nieuwe collectie zijn de hele leuke Tante Betsy knoopjes op de jurken  Die zijn juist zo leuk en een extra visite kaartje voor Tante toch?
Op vakantie gaan er zeker jurkjes mee, dat draagt toch veel fijner dan een korte broek en staat bovendien toch veel vrouwelijker en vrolijker, en dat willen we toch!
Ja inderdaad Wilma deze keer geen leuke knoopjes zoals de wintercollectie, of zo'n blauw kunststof labeltje zoals vorige zomer collectie...en ik draag alleen nog maar jurkjes, Tante Betsy jurkjes...op vakantie, op mijn werk, overal...

Ik heb er weer van genoten, jullie vast ook en ik verheug me op alle andere inzendingen. Doe je nog niet mee? Meld je dan snel aan...de link staat helemaal bovenin dit bericht...dus klik daar even ;). 

Lots of love from Susan