maandag 4 juli 2016

Incognito Tante Betsy Girls Sunday

Hey girls ik zie al wat nieuwe namen bij de reacties onder de Tante Betsy Saturday Give Away blogpost, leuk girls dat jullie mee doen, welkom op mijn Tante Betsy blog. 
Oh ja dit blog stopt niet als ik 365 dagen aan het bloggen ben, maar ik draag iedere dag een Tante Betsy jurk vandaar de naam 365 days of happy Tante Betsy dresses ;). Dus na 24 september ga ik gewoon door hoor girls, dus geen zorgen dat jullie moeten afkicken :D. 


Ik snap heel goed als je net zoals Rita nog even de kat uit de boom wilt kijken, maar je mag gerust mee doen met de winactie hoor nieuwe Tante Betsy girls. 
Eerdere Tante Betsy foto inzendingen kun je zien als je bijvoorbeeld op de tag klikt Tantebetsygiveawaywednesday, zo kun je zien wat er allemaal mogelijk is. 
Omdat ik een bijzondere voorwaarde heb die Tante Betsy zelf niet heeft bij haar Facebook winacties, is het ook wel leuk om Tante Betsy foto inzendingen te krijgen van nieuwe volgers. 
Ik heb al een paar foto inzendingen binnen gekregen en ik deel er enkele van om te laten zien wat de mogelijkheden zijn, zodat toch niet iedereen op het wereldwijdeweb je herkent. 

Jolanda stuurde me deze foto's in, ik deed ze even in een collage. Ik weet eigenlijk niet of het al de eigenlijke foto inzending is voor de winactie, maar ik deel ze even om te laten zien dat het zo ook kan. Wij kunnen goed zien hoe een jurk staat zonder dat je meteen herkenbaar bent voor iedereen ;). 
Dit zijn allebei jurkjes van de zomercollectie van 2015, Betsy Black heet de zwarte, hoe de rode alweer heette zou ik niet weten. 

Monique stuurde haar incognito Tante Betsy foto inzending in, dit is wat ze schreef; In mijn collage zie je natuurlijk weer de Tweety black. Ik heb er een leuke bijpassende omslagdoek bij gehaakt voor in de winter.
De forest mint jurk met de ronde hals heb ik inmiddels verkocht via MP. Door het ronde halsje stond het mij een beetje tuttig en de kleur vond ik ook een beetje flets staan.
Die jurk in het zwart en met kraagje en overslag (v hals) ziet er dan veel leuker uit. Maar daar moet je allemaal achter komen als beginneling.
In de winkel in Bergen op Zoom heb ik de collar petrol gepast, die kleur en model staat mij wel maar toch gaat mijn voorkeur uit naar de shirt dress petrol. Je hoort het ik ben er al aardig in thuis in de jurkjes he!

Margreet stuurde ook een hele leuke Tante Betsy foto in, ja zo kan het dus ook ;). 
Dit is wat ze schreef over haar foto: En het is weer tijd voor een poezenfoto. Want dacht je dat ik mijn doorknoopjurk kon dichtnaaien? Natuurlijk niet, de jurk is ingepikt door poes Pien! Ze vindt hem net zo mooi als ik.
Ik realiseer me nu opeens weer dat er eens een Tante Betsy girl me vroeg of er nog een andere kleur jurk was met dezelfde print als de Betsy Red (rood stond haar niet), ik vertelde haar dat dat de Betsy Black was, maar deze doorknoopjurk (van Margreet....ik heb hem ook ;)) heeft exact dezelfde print. 


Ik heb ook nog een enkele andere foto inzending binnen gekregen, maar ik wilde nu even de incognito foto inzendingen delen ;). Leuk dat jullie allemaal weer zo enthousiast mee doen, ik verheug me al op jullie inzendingen. De mooiste foto wint niks hoor, maar het is een voorwaarde om te vermijden dat er dames mee doen die alleen maar 'iets' willen winnen. Dus maak je niet druk dat jouw Tante Betsy foto niet leuk genoeg zou kunnen zijn.

Lots of love from Susan