woensdag 27 juli 2016

In my Tante Betsy dress on Youtube Monday

Hey Tante Betsy girls vandaag zullen velen van jullie me voor het allereerst horen. Ik heb namelijk eens de stoute schoenen aangetrokken en heb een video gemaakt en op Youtube gepost. Nu ik dit typ staat hij nog niet zichtbaar (als ik de blogpost deel natuurlijk wel ;)) maar ik heb hem wel al laten zien aan Hilde van het Hillybilly Beautyblog die vaker in Tante Betsy jurkjes haar vlogs deelt. 
Ze heeft nu ook een leuke winactie van Douglas, je kunt een kadobon winnen ter ere van 400+ volgers als je haar gaat volgen en de actie gaat delen. 


Een vlog is dus een video blog, nu kun je mijn allereerste filmpje nog geen vlog noemen, alleen een korte kennismaking en natuurlijk is zo'n allereerste keer een video maken nog een beetje stuntelig maar och ook dat hoort erbij vind ik...onder het mom van nobody is perfect.


Ik had vanmorgen al een hele lap tekst geschreven voordat ik besloot die stoute schoenen aan te trekken, in mijn geval Asics sneakers ;). 
Je ziet ze twee keer even in beeld, whahaha jullie gaan vast met me lachen. Ik zeg ook twee keer mijn naam en Tante Betsy blog :). Ik kwebbel over mijn Urban Hippies Hip Pocket, over mijn niet kontenkruipende RJ Bodywear lace short en doe een kleine review over Bandelettes en dat alles in Dress Sophie :). 


Hilde had dress Sophie aan op een van haar Youtube filmpjes en ik dacht laat ik die vandaag ook eens aan doen, voordat ik besloot te gaan vloggen :p. 
Ja ik had zoveel plannen vandaag om in huis te doen, maar als je iets nieuws wilt uitproberen als vloggen dan komt daar heel wat bij kijken. 


Ook heb ik vandaag Google Analytics aan mijn blog toegevoegd, menn je moet er bijna voor gestudeerd hebben. Ja girls ik vogel het allemaal zelf uit met behulp van youtube filmpjes en blogs die uitleg geven. Normaal check ik dat op blogger, waar ik gemiddeld maandelijks zo'n 8000 pageviews heb; 

Net zoals een andere afbeelding gebruiken als miniatuur voor Youtube (die hieronder was het beste van de drie welke Youtube voorstelde), ja dat kan schreef Hilde ook al heb je de video al geüpload. 
Maar ik zag die optie niet op mijn pc, dus maar weer googlen...oh ik moet mijn account even verifiëren, blijkt nu...we komen er wel!


Weet je wat girls ga lekker kijken...wat verder door staat het filmpje, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden om me 'live' te zien en horen met mijn Limburgse tongval. 
Als het nu niet lukt om de video in te sluiten of als je hem niet kunt zien, klik dan hier voor mijn Youtube kanaal. Óf zoek op Youtube op 'Tante Betsy', dan vind je me vanzelf. 


Lots of love from Susan