donderdag 16 juni 2016

Your Tante Betsy entries Thursday


Oh wat leuk girls dat er al enthousiaste reacties zijn van Tante Betsy girls die mee doen met de give away die ik gisteren deelde. 
Ik heb al een paar foto inzendingen binnen gekregen, ik word er altijd zo blij van om die leuke inzendingen te zien. 

Heidi heeft voor het allereerst een collage gemaakt en vond het een makkie. Ja als je eenmaal een app ervoor op je mobiele of tablet hebt staan is het een piece of cake. 
Ik gebruik zelf PicCollage en LiveCollage, maar er zijn nog veel meer van die gratis apps (volgens mij waren ze gratis ;)). 
Terug naar Heidi, Heidi scoorde deze doorknoopjurk uit een oudere collectie bij De Oude Bieb en als je goed kijkt heeft ze ook haar hier gewonnen armbandje van Urban Hippies op de foto's staan :). 

Miranda is pas fan van Tante Betsy, dit jurkje is ook nog in haar favoriete kleur, ze omschrijft zichzelf als 'een enthousiaste nieuwe fan'. 'Zo'n leuk merk!!!' schrijft ze. Ze nam deze jurk over van jurkjeszusje Hilde, dit is ook een jurkje uit een oudere collectie van Tante Betsy. 

Barbara volgt me al een tijdje op Instagram en Facebook. Met een leuke foto in haar Tolle Lola Green van zomercollectie 2015 en ze heeft een leuk vestje van steps aan én een haar gympies van Adidas. 
Zijnotitie: Tolle Lola is hetzelfde model als de Lola Hearts jurken én de Peacock jurkjes. 

Toevallig zag ik ze vandaag ook al op een Tante Betsy foto van Anita (de rechterhand van Tante Betsy :)). Ze heeft dezelfde stoere sneakers aan vandaag maar dan in rood. Ze draagt Dress Sophie Dark Blue en een legging van Miss Etam. Oh ja en natuurlijk een Tante Betsy vestje :). 
Oh nu moet ik die Adidas sneakers niet te vaak gaan zien want ik ben nogal verslavingsgevoelig merk ik de laatste tijd whahaha.  

Vandaag had ik ook mijn sneakers aan op mijn allernieuwste Lola Hearts Blue, hij is mooiii, nu heb ik de hartjesjurken in drie kleuren, rood, blauw en groen. So happy with them! Medegesponsord door dochterlief, ik had nog twee kadobonnen van haar liggen ;). Mijn sneakers zijn van Asics, Gel Lyte III en ik draag een capri panty legging. 

Oh ik zie nog een inzending van Monique, dit is wat ze schrijft over de foto; 
Ik ben gisteren naar Bergen op Zoom geweest naar een winkeltje waar ze TB jurkjes verkopen. Helaas hadden ze niet veel keus. Deze van de foto was een S en een maat te klein helaas maar ik vind het een leuk modelletje.
Nou Monique ik vind deze jurk je prachtig staan en ik vind hem niks te klein hoor. Maar als je gewend bent dat je jurken wat losser zitten, kan ik me voorstellen dat je hem te smal vind. Ik vind hem je super staan!


Zo girls zo zien jullie wat inzendingen van diverse Tante Betsy girls, zoals je ziet is een foto ook goed, het hoeft geen collage te zijn, maar mag wel. Je hoeft er niet helemaal op te staan, maar ook dat mag wel hihi. 
En ben je een wannabee dan kun je bijvoorbeeld als Monique naar een Tante Betsy verkooppunt gaan en lekker jurkjes gaan passen of rokjes of vestjes ;). Of je gebruikt een afbeelding van een jurkje of zo wat je dolgraag wilt...wees creatief!
Ennuh ik trek gewoon lootjes hè, het is niet dat de mooiste inzending wint ;). Ik moet er niet aan denken dat ik een keuze zou moeten maken...onmogelijk!

Lots of love from Susan