zaterdag 4 juni 2016

Where's the sunshine Saturday


Hey girls normaal hebben we hier in het zuiden van het land altijd het mooiste weer, maar dat valt nu vies tegen. Terwijl ik jurkjeszusjes zie die zomerse jurkjes aan hebben met blote benen, zoek ik in mijn kast naar een leuke Tante Betsy jurk met driekwart mouwen en is het te frisjes voor blote benen (kan ook dat ik nog even op veilig ga, heb nog steeds last van de naweëen van de griep). 


Vandaag besloot ik voor Dress Holiday te gaan, de aardbeien jurk van vorige zomer waar je instant happy van wordt. Gecombineerd met een rode legging en een paar rode Sendra (Paul Warmer by Sendra) laarzen, smachtend naar lekker droog weer met een aangenaam temperatuurtje. 


Een aantal dames hebben zich al aangemeld voor de Bandelettes Give Away Friday die gisteren van start ging, waarbij je een setje Bandelettes kunt winnen. Zodat ook jij met blote benen onder een Tante Betsy jurkje of rokje kan. Het zijn dus kanten banden zonder een kous eraan en het is speciaal voor dames die last hebben van dijen die tegen elkaar aanschuren (okay ook voor heren, daar is de Unisex versie voor die ik zelf ook heel fijn vind). https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/06/bandelettes-give-away-friday.html klik om een reactie achter te laten!


Om toch weer eens foto's te delen van jullie girls deel ik hier een foto van jurkjeszusje Bilitis ook in Dress Holiday. Ziet ze er niet prachtig uit?! Leuk gecombineerd met een gele panty en mooie rode hakjes en een leuk rood lint. 


En ook nog een foto van Nienke, ook een jurkjeszusje. Beide foto's zijn half april gemaakt en Nienke combineerde haar dress Holiday met een mooi wit gehaakt vest en een paar stoere Tony Mora boots en volgens mij met een huidkleurige panty. Ik vind het een geweldige look zo en wow die stoere cowboylaarzen <3. 


Oh ja ik krijg regelmatig de vraag waar ik mijn mooie laarzen vandaan haal...veelal van Marktplaats :)...maar heb jij tips waar je heerlijke fel gekleurde laarzen vandaan haalt horen we het graag. 
Heb jij zo'n winkel? Ik wil dolgraag een paar gesponsorde laarzen dragen, testen, showen, delen op mijn Tante Betsy blog...ik ben er gek op en ze staan prachtig bij de vrolijke Tante Betsy jurkjes! Boeties.nl heeft zie ik prachtige vrolijke Sendra en Tony Mora laarzen te koop!


Dé Tante Betsy laarzen waar ik een paar van heb zijn uit 2012, heb deze afbeelding van haar Facebook pagina gehaald zodat jullie snappen dat die niet zomaar ergens nog te krijgen zijn (op=op staat er op 17 dec 2012). Ze zijn nog een tijd op MP te koop geweest (nieuw!) maar ook die zie ik niet meer. 

Lots of love from Susan