zondag 5 juni 2016

Wheels 'n Bites Sunday


Hey girls ja daar is de zon dan eindelijk in Heerlen, vandaag is het heerlijk weer en koos ik Shirt Dress Black, vind dat wel een leuke die past bij het Wheels 'n Bites Festival waar we even heen wilden om te kijken naar de foodtrucks. En natuurlijk met mijn De Kunstboer Parrots tas die ik dagelijks gebruik.  





Manlief houdt van klassieke auto's (ik ook hoor ;)) en we vielen met onze neus in de boter want er was ook nog Heëlesj Autosjtuute in de binnenstad. Dus allerlei oldtimers, klassieke auto's te zien, manlief heeft zich geamuseerd met foto's maken en ik maakte er ook heel wat. 



Ook moest hij even verplicht van mij foto's maken met mijn iPhone zodat ik natuurlijk ook een leuke foto had waar ik op sta naast de oldtimers en bij het Wheels 'n Bites Festival. 


Vandaag dus weer blote benen weer en gekozen voor de zwarte Unisex Bandelettes en mijn comfortabele Footnotes sandalen. 
Wil jij nu ook eens met blote benen kunnen lopen en heb jij net zoals mij last van schurende bovenbenen dan kun je een kansje gaan wagen bij mijn winactie, Bandelettes Give Away Friday die loopt tot 10 juni. https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/06/bandelettes-give-away-friday.html
Je hoeft alleen een reactie achter te laten als je mee wilt doen, dus geen foto inzending deze keer. 



Lots of love from Susan