dinsdag 14 juni 2016

Tante Betsy girls Tuesday


Hey girls vandaag maakte ik een leuke collage van foto's van jullie en ik ga weer terug in mijn telefoon zoeken naar de foto's om ze stuk voor stuk te delen. 
Ik heb ze niet op volgorde geplaatst en heb ook niet iedereen om toestemming gevraagd, maar veel van jullie girls waar ik hier foto's van deel, mag ik ze delen. Eigenlijk is er maar een foto waarvan ik niet weet wie het is...

Beate is een Duitse Tante Betsy girl en zoals jullie zien is ze ook creatief :). 

Dit is een relaxfoto van Marieke met haar favoriete Tante Betsy rokje aan, samen ontbijten met haar kleinste. 

Ik sta ook in de collage, op de fiets met mijn Dress Lilly aan en mijn Happy Rainy Days jas. 

En kijk wat een mooie foto, ja dit is Nora op schoot bij mama, Petra beviel zelfs in een Tante Betsy jurk en heeft hier dress Birdie Blue aan. 

Oh ik weet even niet wie dit is, ik gok bijna dat dit een jurkjeszusje is...wellicht ben jij het...laat je me het even weten!
Binnie heeft herkend wie het is; Mariëlle :).

Jurkjeszusje Ingrid ligt hier lekker te relaxen in de tuin met een goed boek. 

Patricia showt hier een armband van Urban Hippies, wat een mooie combo! Petra verlengt vaker Tante Betsy jurkjes, dit is eentje uit een oudere collectie. 

Femke van Urban Hippies deelde op Facebook een link naar een blogpost over brievenbuskadootjes (Urban Hippies Hip Pocket), welke blogster Jenneke van jennekeschoice deelde. Oh ik weet het al Jenneke is ook van Jennekeskitchen en als het goed is is dat ook een jurkjeszusje én Tante Betsy girl ;). 

Jurkjeszusje Jorina, crochtetrainbowtales op Instagram, is ook een creatieve Tante Betsy girl. Gek op vrolijke kleuren en gek op haken. 

Femke van Urban Hippies lekker aan het relaxen in een Tante Betsy jurk/rok met mooie armbandjes en enkelbandje, die ze ook in haar webshop verkoopt. 


Blogster en jurkjeszusje Hilde van het Hillybilly beauty blog, deelt vaak op haar blog foto's in haar Tante Betsy jurkjes en ook op Youtube kun je haar bewonderen. Binnenkort een blogpost met aandacht voor Hilde en haar Beautyblog. 

En deze foto is van Maureen van Studio Sier, ja ook zij is een hele creatieve Tante Betsy girl. 

Zo girls even geen links onder de diverse namen van blogsters, Instagrammers en webshop. Al googlend kom je er ook wel ;). Ik ga nu relaxen óf niet...als niet dan gaan we even bij de buurvrouw helpen inpakken. 
Jullie hebben meteen weer wat voorbeelden hoe je foto's kunt delen voor de winactie die nu heel snel komt, de jurk is verkocht en gisteren verstuurd. Corry heeft de jurk inmiddels ontvangen dus dan is het heel snel give away time...

Lots of love from Susan