woensdag 8 juni 2016

Tante Betsy Dresses Love Wednesday


Hey girls gisteren schreef ik over de liefde voor doorknoopjurkjes van Tante Betsy. Gek is dat soms hè dat je als je eenmaal iets hebt leren kennen dat je er helemaal in kan doorslaan. 
Ik weet nog toen ik voor het eerst verliefd werd op de Tante Betsy jurkjes (en dat is helemaal nog niet zo lang geleden) dat ik niks moest hebben van de retro modelletjes van de Tante Betsy collectie.

Ik heb net de blogpost nog eens opgezocht waar ik het allereerste doorknoopmodel scoorde 'in mijn nopjes' noemde ik het. 
Ik schreef dat het eigenlijk Tante 'haar schuld' was dat ik die jurk scoorde want ze had me geschreven dat de doorknoopjurkjes ook heel mooi bij mijn zandloper model zouden passen en ja hoor die Tante weet zekers wel wat goed voor me is en mooi bij me staat :). 


Vandaag ben ik ook in mijn nopjes, ik ben onderweg naar Maastricht als ik dit gedeelte van de blogpost schrijf om een uur of elf en ga in het appartement van mijn vader wat opruimen. 
Ik koos deze keer voor mijn zwarte polkadot jurk, valt het niet zo op als ik vies wordt, ik had hem allang niet meer aan. Maar hij is en blijft mooi, ook al is het een ouder model, ik gok van de zomercollectie van 2014. Alle jurkjes die ik in dit blogbericht deel zijn allemaal van oude collecties.


Voordat ik verliefd werd op de doorknoopjurkjes en retro modelletjes (wat ik absoluut niet verwacht had), koos ik veelal alleen voor polkadot jurkjes in het overslagmodel en jurkjes met bloemenprints, zoals te zien is in de twee collages. Op de twee collages staan wel 3 jurken die ik niet meer heb óf inmiddels een kleinere maat heb gescoord ;). 


Ik ben benieuwd hoe dat voor jullie is en hoe het bij jullie gaat, wellicht zijn er al genoeg dames die al veel langer gek op Tante Betsy zijn of misschien ben je wel door mij aangestoken met het Tante Betsy virus. 
Val je op bepaalde modellen of durf je ook wel eens een ander modelletje? Misschien ook wel omdat je hier ziet hoe het kan staan...ik vind dat leuk om te horen :). 

Lots of love from Susan