maandag 6 juni 2016

Jacket Dress Denim Monday


Hey girls het is 18uur en ik weet nog steeds niet waar ik vandaag over ga bloggen. Oh weet je wat, ik weet het wel, eigenlijk wilde ik wachten op eventueel nog meer foto's van jurkjeszusjes of zo die ook de Jacket Dress Denim hebben. 


Maar die kan ik altijd nog gaan delen, dus heb je toevallig ook deze gave jeans jurk slash jeans jas dan zou ik graag een foto delen. Je hoeft er niet altijd herkenbaar op te staan hoor, ik snap heel goed dat niet iedereen de behoefte heeft om met een foto op het wereld wijde web te gaan. 


Ik kreeg hem vrijdag en was op slag verliefd, hij is van zo'n mooie kwaliteit zachte stretch denim, tricot jeans jurk staat bij de advertentie van Tante Betsy. Misschien moeten jullie er even aan wennen om mij te zien in een donkere jurk cq jas maar hij is mooiii! Ik maakte deze foto's vrijdag en droeg eronder Dress Tika Mist :). 


Er staat bij dat de stof minder stretched als de normale tricot stof en er wordt geadviseerd om hem een maatje groter te nemen. 
Nu is dat bij mij wel nodig want normaal pers ik me in een L, ik heb hem dus in XL. 


Maar jurkjeszusje Esther die voor het weekend al mijn foto had gezien bestelde hem gewoon in M, maar vertelde er nu wel bij dat ze haar jurkjes soms aan de ruime kant heeft dus heeft het erop gegokt en is er zo blij mee. 


Je kunt hem als jurk dragen, maar ook als jas. Ik zie wel dat de Jacket Dress Denim wat afwijkt van de originele foto met model in Tante Betsy haar webshop http://www.tantebetsy.com/nl/jacket-dress-denim.html. De rits valt namelijk lager uit. 


Betty van 38 dresses showde hem ook al eens en hij staat haar ook prachtig. Ik zie net bij haar een hele goede beschrijving van de jurk/jas: http://www.38dresses.nl/a-44028381/tante-betsy/jacket-dress-denim-tante-betsy/


Leuk toch zo'n enthousiasme! Nou ik ben ook enthousiast en Esther ook! Deze blogpost heeft iets langer geduurd omdat ik nog even heb gewacht op de foto's van Esther die ze speciaal voor me heeft gemaakt ;). Thanks lieverd! En staat Dress Soda haar ook niet prachtig?!



Lots of love from Susan