woensdag 29 juni 2016

Happy Tante Betsy News Wednesday


Hey girls hebben jullie het al gezien?! Tante Betsy heeft een nieuwe winactie op Facebook, je kunt een Shirt Dress winnen in de kleuren Black, Red, Grey (die eigenlijk blauw is) of Petrol en er worden volgende week zelfs vier winnaressen bekend gemaakt! Super lieve actie vind ik het. 


Ik zal hier nog eens even laten zien hoe de jurk uit ziet bij de diverse Tante Betsy girls. Voor mij is dit een topper van deze collectie en dit is echt een model dat van mij mag blijven terugkomen in komende collecties! Vinden jullie het ook zo'n gave jurk en heb je hem zelf al? Ik zou dolgraag nog de Petrol willen, ook een pracht kleur. 





En ik heb ook nieuws...ook hier komt weer een winactie! Er is namelijk een jurk die niet helemaal mijn ding is. Hij is wel mooi en staat mij ook mooi, maar ik heb de jurk al in dezelfde print maar dan anders. 
Ik heb het over Dress Sophie Dark Blue die ik als Dress Lilly heb en waar ik mega blij mee ben.
Je kunt weer op marktplaats een goed bod gaan uitbrengen, hij is ongedragen...ik heb hem alleen twee keer even gepast en is in maat L. 


Jullie moeten wel nog even geduld hebben, ik start de winactie pas als Dress Sophie Dark Blue verkocht is. Maar ondertussen kunnen jullie wel alvast gaan kijken of jullie een leuke foto kunnen maken...nog niet opsturen als hij voor de winactie is ;). 


Girls er moet me even wat van mijn hart, ik moet wat bekennen, ik ben niet helemaal eerlijk geweest...so not me...in mijn blogpost afgelopen zaterdag waar ik winnares Esther bekend maakte, deed ik alsof ik die dag die jurk aan had. 
Die had ik dus wel 's morgens aan gedaan (met kaartje er nog aan), maar twijfelde of die jurk wel wat voor mij is. 
Ik besloot hem te verwisselen voor een doorknoop jurk van de zomercollectie van vorig jaar. 


En bedacht me ook meteen dat ik dress Sophie dark blue dan zou verkopen zodat ik weer een winactie kan doen voor jullie. Met een rood Tante Betsy vestje erbij vind ik hem wel weer heel mooi, daarom natuurlijk dat ik zo blij word van dress Lilly. 
Ik word regelmatig verwend door Tante en vind het dan ook leuk om op mijn beurt jullie weer te verwennen. En volgens mij vinden jullie dat ook. Dus vergeven jullie me?


Oh girls er is nog meer nieuws, misschien is het jullie al opgevallen...ik zag het nu net terwijl ik de links aan het zoeken ben op de jurkjespagina in Tante Betsy haar webshop...dat er weer jurkjes zijn aangevuld die er eerst niet meer waren. Dus had je nog eentje die je heel graag wilde, maar die er niet meer was...ga dan als de wiedeweerga kijken. Er is ook een tweede pagina, dus scroll door naar beneden zodat je kunt doorklikken...

Lots of love from Susan