vrijdag 3 juni 2016

Bandelettes Give Away Friday


Ja girls jullie lezen het goed, ik mag van Bandelettes een give away doen. 
Uhm Bandelettes?! Ja die mooie kanten banden of de Unisex versie tégen schurende bovenbenen!
Ze verkopen ze niet alleen in Amerika, maar ook in Nederland bij Enchanted Loves Bandelettes
Op de Nederlandse website staat mooi uitgelegd wat Bandelettes zijn; 'Bandelettes zijn glamoureuze en sexy kanten banden die uw dijen beschermen tegen het tegen elkaar aan schuren waardoor irritatie, een branderig gevoel en wondjes worden voorkomen.'


Bandelettes heeft op Facebook ook een mooie winactie waar je een kans maakt om de nieuwe Chocolate Unisex Bandelettes te winnen. Ik heb al een kansje gewaagd!
Ik heb de kanten versie en de Unisex versie uitgetest (echt niet alleen voor mannen of sporters ;)) en ben er heel tevreden mee en heb daarom gevraagd of ik een winactie mocht doen op mijn Tante Betsy blog. Ik mag een setje naar keuze weggeven. 


Graag doe ik daar de Tante Betsy girls een plezier mee die er ook echt last van hebben.
Heb je er geen last van maar ken je wel iemand die er last van heeft, laat ze dan zelf komen mee doen. Je kunt ze natuurlijk dragen onder iedere jurk óf rok en niet alleen onder Tante Betsy jurkjes of rokjes ;). 


Ik vind het een hele fijne maar ook sexy oplossing, geen aseksueel ondergoed met pijpjes voor mij of wielrenbroekjes.
En hoe graag ik ook kleurige panty's en leggings draag, is er niets fijners om met mooi weer met bloten benen onder je Tante Betsy jurkje te kunnen, iets wat ik in geen jarennn gekund heb. Wil jij dat ook? Doe dan mee!


Hoe doe je mee?
1. Als allereerste geldt dat je volger bent van mijn blog, via Blogger of Bloglovin. 
Maar je mag me ook alleen volgen via Facebook en/of Instagram, ik hoop dat je dan toch regelmatig een reactie achterlaat op mijn blog. Reageer je pas voor het eerst of pas, laat me dan weten hoe je me volgt.
2. Laat hier onder deze blogpost (op mijn blog) een reactie achter dat je mee doet en vertel welke je zou willen winnen (de maat hoeft er niet bij vermeld te worden, die hoef je pas door te geven als je gewonnen hebt ;)). 
3. Tante Betsy girls die regelmatig een reactie achterlaten op mijn blog hebben een extra winkans. 
Je kunt reageren tót 10 juni 2016!
Delen mag :). 


Lots of love from Susan