donderdag 30 juni 2016

Creative Therapy Thursday


Hey girls vandaag een korte blogpost, vandaag was namelijk geen makkelijke dag voor me op mijn werk. 
Vandaag was de dag om afscheid te nemen van allebei onze werkcoaches, ik heb het er wel zwaar mee ook al heb ik er vertrouwen in dat het allemaal wel goed komt. 
Maar het is en blijft niet niks om afscheid van ze allebei tegelijk te moeten nemen. 


We hadden vandaag een gezamelijk ontbijt en hebben daarna workshop gehad. Lekker creatief zijn op je eigen manier en er waren meerdere dingen waar je uit kon kiezen. Dus eigenlijk was het vandaag een beetje creatieve therapie met een lach en met een traan. 


Tegen het einde van de 'werkdag' moest het er dan toch echt van komen en gaven we onze creaties, we stelden twee jeanskussens samen. 
Mijn jeanslapjes zijn die met het kant (mijn signatuur ;)) en ik maakte de twee achterzijdes, helemaal vergeten daar een foto van te maken. 
Voor de achterzijde heb ik twee pijpen aan elkaar genaaid en naaide ik er drie zakken op voor het speelse effect. 
De voorzijden bestaan uit lapjes waar diverse collega's een bijdrage aan leverden. 


Voor mijn OOTD (Outfit Of The Day) koos ik de Tika Black (zelfde model dus als de Tweety jurken die nu weer in meerdere maten te verkrijgen is) met een knalgroene Apollo panty (nu legging ;)) en mijn Tante Betsy boots (gescoord op MP). Ik ga even niet op de foto want zie er even niet zo vrolijk uit, dus even die vierluik foto die ik van de week deelde.  

Lots of love from Susan

woensdag 29 juni 2016

Happy Tante Betsy News Wednesday


Hey girls hebben jullie het al gezien?! Tante Betsy heeft een nieuwe winactie op Facebook, je kunt een Shirt Dress winnen in de kleuren Black, Red, Grey (die eigenlijk blauw is) of Petrol en er worden volgende week zelfs vier winnaressen bekend gemaakt! Super lieve actie vind ik het. 


Ik zal hier nog eens even laten zien hoe de jurk uit ziet bij de diverse Tante Betsy girls. Voor mij is dit een topper van deze collectie en dit is echt een model dat van mij mag blijven terugkomen in komende collecties! Vinden jullie het ook zo'n gave jurk en heb je hem zelf al? Ik zou dolgraag nog de Petrol willen, ook een pracht kleur. 





En ik heb ook nieuws...ook hier komt weer een winactie! Er is namelijk een jurk die niet helemaal mijn ding is. Hij is wel mooi en staat mij ook mooi, maar ik heb de jurk al in dezelfde print maar dan anders. 
Ik heb het over Dress Sophie Dark Blue die ik als Dress Lilly heb en waar ik mega blij mee ben.
Je kunt weer op marktplaats een goed bod gaan uitbrengen, hij is ongedragen...ik heb hem alleen twee keer even gepast en is in maat L. 


Jullie moeten wel nog even geduld hebben, ik start de winactie pas als Dress Sophie Dark Blue verkocht is. Maar ondertussen kunnen jullie wel alvast gaan kijken of jullie een leuke foto kunnen maken...nog niet opsturen als hij voor de winactie is ;). 


Girls er moet me even wat van mijn hart, ik moet wat bekennen, ik ben niet helemaal eerlijk geweest...so not me...in mijn blogpost afgelopen zaterdag waar ik winnares Esther bekend maakte, deed ik alsof ik die dag die jurk aan had. 
Die had ik dus wel 's morgens aan gedaan (met kaartje er nog aan), maar twijfelde of die jurk wel wat voor mij is. 
Ik besloot hem te verwisselen voor een doorknoop jurk van de zomercollectie van vorig jaar. 


En bedacht me ook meteen dat ik dress Sophie dark blue dan zou verkopen zodat ik weer een winactie kan doen voor jullie. Met een rood Tante Betsy vestje erbij vind ik hem wel weer heel mooi, daarom natuurlijk dat ik zo blij word van dress Lilly. 
Ik word regelmatig verwend door Tante en vind het dan ook leuk om op mijn beurt jullie weer te verwennen. En volgens mij vinden jullie dat ook. Dus vergeven jullie me?


Oh girls er is nog meer nieuws, misschien is het jullie al opgevallen...ik zag het nu net terwijl ik de links aan het zoeken ben op de jurkjespagina in Tante Betsy haar webshop...dat er weer jurkjes zijn aangevuld die er eerst niet meer waren. Dus had je nog eentje die je heel graag wilde, maar die er niet meer was...ga dan als de wiedeweerga kijken. Er is ook een tweede pagina, dus scroll door naar beneden zodat je kunt doorklikken...

Lots of love from Susan

dinsdag 28 juni 2016

I love three quarter sleeves dresses Tuesday


Hey girls ik ben stiekem toch wel heel blij met de drie kwart mouwen jurkjes van Tante Betsy. Ze zijn heel fijn met dit Nederlands kwakkelweer, vooral de modelletjes waar geen top onderaan hoeft vind ik het allerfijnste, die ruk ik met dit weer het liefste uit mijn kast. 
Vanmorgen koos ik dress Holiday van de zomercollectie van 2015, gecombineerd met een knalgele Apollo panty van sponsor sokken-online.nl en mijn rode Art klompjes. Ik moest zelf nog even wennen aan die knalgele kleur aan mijn benen, maar had het eens bij een jurkjeszusje gezien en och soms moet je zoiets gewoon doen. 


Maar toen kwam vanmiddag na mijn werk hele leuke post van Tante Betsy binnen en paste ik
Dress Tweety Green en Dress Tweety Black aan. 
Ik merk dat ik val voor zwarte Tante Betsy jurkjes met een fleurig of kleurig patroon en deze vrolijke vogeltjes jurk is echt de bomb, met roze blauw en groene print, oh en ook nog witte hartjes ;). 
Ja als je me al langer volgt weet je dat ik ook Dress Birdie Black heb, maar het is dan ook zo'n gave print!


Natuurlijk val ik ook nog steeds voor kleur en Dress Tweety Green is echt een pracht jurk, eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht. 
Het is ook een hele gave jurk en oh ja dat zie je niet zo goed op de foto's maar de Tweety jurken hebben hetzelfde model als de Tika en de Pepita jurken van de wintercollectie. 
Tante dat modelletje mag je er van mij in houden want die vind ik heel fijn!


Willen jullie nog even lachen, hier een foto terwijl ik net geniest had terwijl de timer was ingesteld, hihihi. 


Ik heb altijd het overslagmodel leuk gevonden, zoals Birdie Black máár daar moet ik altijd een top onderaan. 
Nu heb ik ook wel gezien dat er dames zijn die een top onder de Tweety, Tika en Pepita jurken aandoen, maar ik heb er alleen een bh onderaan ;)...okay ook een onderbroek (tegenwoordig invisible hipsters want dat tekent niet zo af onder mijn jurk ;)) en een legging of zo whahaha. 


Zo girls voordat ik nog verder afdwaal ga ik jullie laten. Wat vinden jullie ervan als ik een nieuwe winactie doe? Is daar interesse in :p en gaat dat lukken met weer leuke nieuwe Tante Betsy foto's maken en insturen?
Ik heb namelijk een Tante Betsy jurk die niet zo mijn ding is, hij is mij wat te klassiek en ik heb die jurk al in dezelfde print maar dan anders ;). Dus het lijkt me leuk om die weer op Marktplaats te gaan verkopen en van de opbrengst weer een kadobon winactie te doen.

Lots of love from Susan

maandag 27 juni 2016

Tante Betsy and Art Company shoes Monday

Oh lieve Tante Betsy girls ik zit hier te stuiteren op de bank, ik ben helemaal happy met mijn nieuwe Art, 'the art company', schoenen/klompjes die ik gisteren kocht bij Pantalone te Eindhoven. 
Ik paste er mijn Tante Betsy jurk vandaag op aan, een rode jurk met driekwart mouwtje uit een oudere collectie. Ik vind het nog steeds een hele mooie jurk, alhoewel de stof vroeger pilde, gelukkig is dat tegenwoordig niet meer het geval, maar toch stoort het me niet bij de jurken uit oudere collecties. Ze zijn te gaaf om me daar druk over te maken ;). 


Ik ben trouwens zo blij dat ik voor een maat groter ben gegaan bij deze Art klompjes. 
Nou ja ik zit tussen maat 38 en 39 in...maat 38 zat goed, maar deed wat pijn aan de zijkant van mijn voet, ik heb een wat bredere voet. 
Nu zijn het leren schoenen dus die rekken wel door de tijd, maar met mijn tig schoenen, sneakers en laarzen kan dat nog wel eens lang duren. 
Ook kwam ik even in gesprek met Mariken zelf en die zei ook al 'misschien zwellen je voeten 's avonds wat op'...ja daar heb ik tegenwoordig ook wat last van...dus zo blij met mijn maat 39. 
Zag nu ook dat de hak best hoog is 8 cm, maar de zool is 2,5 cm dus valt nog mee hihi. 


Deze rode Art klompjes passen natuurlijk bij nog meer Tante Betsy jurken hoor, maar ik was nu even op zoek naar een jurkje met driekwart mouw, daar heb ik nog niet zo heel veel kleurige modelletjes van. Maar er is een gave jurk(en) onderweg yihaaa! Ook al een reden om te stuiteren, jullie zullen snel zien welke ;). 


Wat ook leuk is Pantalone én Art Den Bosch hebben allebei mijn blogpost over mijn bezoekje gedeeld op Facebook, zo leuk!
Ja ik bezocht zomaar twee Tante Betsy verkooppunten in een week tijd!
Dinah is ook al zo enthousiast over een Tante Betsy verkooppunt in Enschede, Art Enschede, zo'n vrolijke winkel schrijft ze. 
In Enschede hebben ze zelfs twee Tante Betsy verkooppunten, oh zo gevaarlijk leuk..., Mevrouw Janne is het ander Tante Betsy verkooppunt waar Petra altijd lyrisch over is. 
Dinah schrijft 'Janne is gewoon een heel leuk mens dat wil ook wat zeggen'. Even een zijnotitie, de links in dit stukje zijn allemaal naar de Facebook pagina van het desbetreffende Tante Betsy verkooppunt. 


Ja weet je ik kom natuurlijk niet meer aan mijn trekken in een gewone winkel met gewone mode, allemaal eenheidsworst...dat is mijn mening dan hè ;). 
Van de Tante Betsy verkooppunten krijg ik energie ipv dat het energie kost om daar rond te kijken. Hebben jullie ook zo'n leuk Tante Betsy verkooppunt in de buurt?
Nou ja ik heb er geen in de buurt hoor...mijne zit minstens op een uur rijden afstand ;). 
Oh ja ik ben wel bekend met diverse verkooppunten die ook online zijn, zoals SoMuch te Heerenveen, 38dresses te Leeuwarden, Holy Cow te Deventer (alhoewel ik daar geen Tante Betsy jurken meer online zie), De Roode Haen te Culemborg, fijn dat die online zijn want ze zijn voor mij allemaal ver weg ;). 
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen... 

Lots of love from Susan

zondag 26 juni 2016

Tante Betsy happiness at Pantalone Sunday


Hey girls vandaag ben ik dan eindelijk eens lekker Tante Betsy jurkjes kunnen gaan passen bij Pantalone in Eindhoven. 
Een waar jurkjesparadijs waar ik zelfs een jurkjeszusje Eefje tegen het lijf liep, nou ja zij herkende mij ;). 


Oh wat is er toch enorm veel keus bij Pantalone en ook al hadden ze mijn wishlist jurkjes niet, toch waren er nog heel veel verschillende Tante Betsy modelletjes te koop en heb diverse jurkjes in mijn maat (L) uit de diverse rekken genomen om een passessie voor jullie te doen. 
Wat ik zo leuk vind aan Pantalone dat King Louie en Tante Betsy gezusterlijk naast elkaar hangen, maar ook met bijvoorbeeld Blutsgeschwister of Zilch... 



Ik heb echt nog even zitten te twijfelen om Dress Sakura White te kopen. 
Ik had verwacht dat die jurk me helemaal niet zou staan, nou ja de jurk wel want die heb ik Dress Sakura Red.
Maar ik had verwacht dat de kleur me te flets zou zijn, niets is minder waar ;). 
Ik besloot wel dat ik voor deze fotoshoot beter even met blote benen en een leuk schoentje op de foto kon (El Naturalista) ipv mijn legging en Sendra laarzen. 


Ik paste ook Shirt Dress Grey die eigenlijk gewoon blauw is ;). Ik vind het zo'n geweldig model jurk <3. Ik hoop echt dat dit een blijverd is want ik ben er verliefd op. De Petrol versie vind ik zo mooi, maar die hadden ze niet. 


Ook was ik heel benieuwd hoe Dress Collar Petrol me zou staan. Ik vind het mooier als je zo fors bent als ik van boven als je een wijdere hals draagt, maar de hals van de collar jurkjes is helemaal niet verkeerd ;). Op de achtergrond (in de spiegel) staat jurkjeszusje Eefje zie ik nu. 


Ik ging ook even gezellig met verkoopster Cherielle op de foto die vandaag dezelfde Tante Betsy jurk aan had die ik ook paste, Dress Folky Black. Cherielle heeft hier ook een heel gaaf vestje aan. Dankjewel Cherielle voor je enthousiasme! 


Oh ja Dress Soda Dark Blue paste ik ook nog (eigenlijk als allereerste ;)), ik was toch wel heel benieuwd hoe dit model jurk me zou staan omdat ik het idee heb dat een dame met weiniger buste die beter zal staan. Toch staat die niet verkeerd, het is maar wat jezelf mooier vind. 


Oh ik paste nog een jurkje, ook al zo'n favoriet model, Dress Peacock Green. Ik heb dress Peacock Blue, ook al zo leuk en ja die hing er ook ;) en heb Dress Belle Green ander modelletje zelfde print als Dress Peacock Green. 
Ik zei al tegen Cerielle dat ik moet knallen toen ze zei dat de kleur me mooi stond. 


En omdat de El Naturalista schoentjes zo lekker liepen ben ik toch ook even verder gaan kijken op de uitgebreide schoenenafdeling. Maar uiteindelijk ben ik gevallen voor een ART schoentje/klompje wat nog lekkerder liep en besloot ik om Dress Sakura White toch maar even uit mijn hoofd te zetten. Oops ships ik zie hem niet meer bij Tante Betsy te koop...


Zo girls eigenlijk waren we vandaag naar de British Autojumble in Waalwijk in onze classic mini cooper (de mini hieronder is niet de onze ;)), maar manlief mijn chauffeur was zo lief om ook nog 'even' naar Pantalone te rijden met me. Ik heb Pantalone al willen bezoeken toen de Tante Betsy lente/zomercollectie net uit was, maar door allerlei omstandigheden is het er iedere keer niet van gekomen. En nu deze week zelfs twee Tante Betsy verkooppunten bezocht whahaha. Hoezo verslaafd?!


Oh ja ik heb vandaag Dress Lilly aan met rode Apollo legging van sokken-online.nl en rode Sendra cowboylaarzen. Én mijn Happy Rainy Days trenchcoat en De Kunstboer tas. 

Lots of love from Susan

zaterdag 25 juni 2016

Who's the lucky Tante Betsy girl Saturday


Hey girls vandaag is het dan weer zover dé blogpost waar jullie met velen reikhalzend naar uitkijken, de uitslag van de Tante Betsy Give Away Wednesday winactie. 
Nou ja velen...er zouden natuurlijk veel meer dames kunnen mee doen. 
Okay ik vraag wel wat extra dingen van jullie, een reactie achterlaten op mijn blog wil niet altijd voor iedereen lukken. Maar er is een mailadres waar je altijd naar mag mailen als het maar niet wil lukken én er is een How to? tag waar je op kunt klikken. 
Verder hoort een Tante Betsy foto inzending tot de voorwaarden, veel Tante Betsy girls vinden het leuk om een foto in te sturen

Mary Elle stuurde nog gisteren op het nippertje een foto in, dit is wat ze schreef; Mega laat, mega druk, mega keuzestress!
Inmiddels echt fan! In september een nieuwe baan en dan moet ik me wat formeler kleden, maar heb al een prachtig jurkje van tante op het oog, dus daar kan ik wel een bijdrage voor gebruiken! Zo'n prachtig model, verliefd!

Claudia stuurde deze foto ook nog snel in, in haar Dress Lilly light

En een nieuw volgster Eline deed ook mee en stuurde deze foto in en schreef dit erbij; Op de valreep doe ik ook graag mee met de wedstrijd.
Op de foto heb ik 1 van mijn 2 Tante Betsy jurkjes aan, een heerlijk najaar/winter exemplaar . Geen idee hoe hij heet (zou dit stiekem wel willen weten, dus mocht je een idee hebben.....), maar hij zit superlekker!
Mocht ik winnen, zou ik kunnen shoppen voor een zomers exemplaar, want die heb ik nog niet!


Maar wie ga ik vandaag gelukkig maken?! Ik heb manlief net een naam laten trekken, hij vind het leuk om dat te doen en hij is natuurlijk onpartijdig. 
Niet dat ik partijdig ben ik trek ook gewoon een naam uit al de lootjes die ik in een doosje doe (tegenwoordig in de vorm van een appel :)).
Dames die hier regelmatig reageren krijgen een extra kans en als ze altijd reageren nog een extra kans. Dat vind ik wel zo eerlijk, want jullie reacties maken het bloggen zo leuk en jullie foto's die ik regelmatig mag delen maken het ook extra leuk. 


Weet je wat ook extra leuk is dat manlief net een naam heeft getrokken van een Tante Betsy girl die hier heel regelmatig een reactie achterlaat. 
Daar wordt ik blij van, die dames leer je door de tijd ook een beetje kennen en dan is het extra leuk als zij winnen. 
Maar ik gun het iedereen hoor, ik laat het altijd aan de engeltjes over vandaar dat jullie foto inzendingen wel een voorwaarde zijn...ik wil mensen weren die alleen mee doen om 'iets' te winnen...maar ik ga niet zeggen de leukste wint...want iedere foto is leuk want er staat een Tante Betsy jurk of rok of vest op ;). 


Maar wie is het dan? Het is een hele populaire naam onder Tante Betsy girls en een naam die hier regelmatig langs komt. Ik ga een collage maken van foto's van je. 
Lieverd van harte gefeliciteerd met het winnen van de Tante Betsy kadobon ter waarde van €70. Zoals gisteren geschreven moet je nog even geduld hebben, maandag wordt het in orde gemaakt!


Leuk dat jullie allemaal enthousiast mee deden lieve Tante Betsy girls, ik heb weer van jullie foto inzendingen genoten en zo te lezen ook alle andere Tante Betsy girls. 
Ik kreeg nog een aantal extra foto's ingestuurd dus die zie je in de loop der tijd hier langskomen...


Zo nu ga ik een warmer jurkje aan doen of mijn rood Tante Betsy vestje over mijn Dress Sophie Dark Blue...en een legging en een paar laarzen aan doen. Het is geen blote benen weer meer hier in Limburg :(. 


Lots of love from Susan

vrijdag 24 juni 2016

Your give away entries Friday

Zo girls vandaag de voorlaatste foto inzendingen van de Tante Betsy Give Away Wednesday winactie. Gisteren heb ik gedeeld van wie ik ze nog niet heb en heb inmiddels een paar binnen. Maar mis nog steeds inzendingen (zie blogpost gisteren) en twee lieverds hebben wel foto's ingestuurd maar geen aanmelding (inmiddels gedaan door beide dames en ik zie nog een nieuwe aanmelding en inzending ;)). Corry die gezorgd heeft dat wij zo'n mooi bedrag hebben voor de kadobon....oops ships realiseer me nu opeens dat ik vergeten heb om Anita nog een berichtje te sturen...de winnares zal moeten wachten tot maandag...bloosss. 


Ja girls er zijn een heleboel veranderingen gaande in mijn leven, hebben gisteren te horen gekregen dat ook werkcoach nummer twee ons gaat verlaten volgende week...vorige week al gehoord dat de andere werkcoach waar we onze afdeling mee op gestart zijn komende week haar laatste maakt. 
Ben er toch wel uit mijn huisje van, dus niet altijd met mijn gedachten erbij. 
Ook is onze buurvrouw vandaag verhuisd en ben ik druk geweest met allerlei dingen rondom huis...dus ik heb er helemaal niet meer aan gedacht om Anita nog eens te vragen voor de kadobon. Maar komt goed, dus als je morgen wint dan kun je jammergenoeg nog niet meteen een jurkje uitzoeken, je hebt even geduld nodig, ik kan pas maandag de bon regelen (die wordt speciaal op dat bedrag gemaakt). 

Okay nu de inzendingen van de girls, 
Brigitte onze toneelspeelster heeft een heerlijke collage gemaakt met haar foto in de theekopjes rok van vorig jaar. Dit is wat ze schrijft; Tijd voor een kopje thee !
Wil jij ook een koekje erbij?

Corry heeft twee foto's in gestuurd, Tante Betsy is topsport foto in de collage en deze leuke foto deel ik hier. Dit is wat Corry schrijft; Thema  TOPSPORT tante Betsy,dwz een sport om iedere maand een of 2 jurken te kopen die nog op mijn wenslijst staan,de hebberigheid is via de blog van jouw mijn huis ingekropen
dan de hobby het oppimpen en op maat maken van de jurkje,
Zit tussen 2 maten L/xl, hou niet van te strak dus de xl is perfect,
Nu met de mouwloze is het me dan wat wijd aan de borst dus vermaken.
Dan lange mouwen korter maken enz enz
Zie haar daar zitten in Dress Akke die ze dus kocht zodat ik deze leuke winactie kon doen, aan het werk aan de mouwloze Tante Betsy jurk Dress Betsy Summer Black als ik dat goed gok. En Dress Ollie Blue heeft ze de mouwen korter van gemaakt. 

Mirjam heeft weer een leuke creatieve foto gemaakt met haar Betsy Red van de zomercollectie 2015. 

Miriam maakte ook al een bijzonder creatieve foto met een Tante Betsy rokje. Dit is wat ze schrijft; Ik droom van dit mooie Tante Betsy rokje die helaas korter was gemaakt door de persoon waar ik hem van kocht. Dus ik heb 'm teruggestuurd. Ik heb momenteel een beetje pech met mijn Tante Betsy rokjes. Mijn favoriete rokje heeft een scheur omdat ik ergens aan bleef hangen thuis in de keuken. Dus ik hoop dat ik win dan kan ik een nieuw Tante Betsy rokje aanschaffen!! Ik ben dol op de Tante Betsy rokjes (en jurkjes) <3

Dan de collage van Neeltje die haar jurkjes als achtergrond showt en je kunt in de foto's zien dat ze zwanger is. Dit is wat ze schrijft; Ik moest even wat jurkjes passen, want ik kan ze echt niet allemaal meer aan. De laatste jurkjes zijn van wat steviger stof en die rekken dus minder goed mee. Ik vind het dan zonde om ze nu aan te doen, met het risico dat ze straks niet voldoende terug rekken en ik er dus geen plezier meer van kan hebben. Overigens is de achtergrond mijn collectie Tante Betsy. Het begon vorig jaar met de grijze jurk (links in beeld), daarna volgde nog één rok, zes jurken en een hoodie vest-jurk. En hier zal het vast niet bij blijven.
Ja die Neeltje is aangestoken door mijn enthousiaste blogposten op mijn creatief blog, daar waar het Tante Betsy virus is begonnen ;). 

Martine is helemaal happy met dit Tante Betsy rokje uit een oudere collectie en maakte deze leuke collage, ze schrijft; Hierbij mijn collage met mijn heerlijke tante Betsy rokje. Superfijne stof,  lekker zwierig.  Ik vermoed dat het een oudje is. Kwaliteit is echter nog perfect! 
Wat ik fijn vind is dat Betsy zo fijn combineert met Louie. Beide hebben een mix qua kleuren die elkaar goed aanvullen. 
Wat als ik zou winnen.... wat zou er dan bij komen.  Ik denk een hoody!  Als ik lees hoeveel jurkenzusjes er tevreden over zijn,  dan wil ik dit ook wel hebben. En dan een blauwe. 

Anita stuurde deze collage ook in een jurkje van een oudere collectie. 

Dorine stuurde deze foto in, in een Tante Betsy hoodie, ze schrijft; Je blog volg ik nu een paar weekjes, ik vond Tante Betsy al een tijd geweldig, maar je blog besmet. Heb vanavond dus mijn 1ste Tante Betsy aankoop gedaan: een hoodie dress green. Ben dr helemaal blij mee, mooie kleur en veelzijdige in gebruik met de 2-wegrits. Wordt een topper!

Last but not least hebben we nog Melanie die dit schrijft; Voor ik het vergeet hier is mijn tante Betsy foto. Ok niet het meest geweldige hoofd maar wel de meest geweldige jurk. Zo'n fijn model ik hoef niet na te denken over iets eronder maar trek hem over mijn hoofd en voel me gelijk fleurig.

Zo girls zit je inzending er nog steeds niet bij, dan kan het zijn dat er iets is misgegaan (Mary Elle, Nicolette, Es, Dinah, Claudia en Trudy).
Check of je hem naar het juiste emailadres gestuurd hebt 365happytantebetsydresses(apestaartje)gmail.com en als je dat nog niet hebt gedaan maar je hebt je wel aangemeld, doe dat dan als de wiedeweerga...vanavond sluit de inzending en aanmelding. Ik ben eerlijk maar streng ;). 

Lots of love from Susan