dinsdag 31 mei 2016

Thankful for you girls Tuesday

Hey girls ik wil jullie toch weer eens bedanken dat ik foto's van jullie mag delen. Ik schreef pas dat ik alweer 8 maanden aan het bloggen ben hier op mijn Tante Betsy blog, maar stel je voor dat jullie 8 maanden lang alleen maar foto's van mij hadden gezien...dag in, dag uit...zou toch een beetje saai zijn ;). 
Dus ben ik heel dankbaar dat er toch heel wat Tante Betsy girls zijn die het leuk vinden als ik hun foto deel. 


Ik ga lukraak door mijn opgeslagen foto's bladeren en hier foto's van jullie plaatsen...en straks maak ik er een collage van om te delen op mijn Facebook pagina en mijn Instagram account. 
Het is al vrij laat als ik deze blog typ dus geen uitgebreide beschrijving bij de foto's...

Esther in dress Trixie met dochterlief in een draagdoek op de rug. 

Hilde in haar Mia Black van de wintercollectie. Nu zijn eenzelfde jurkjes te koop als Dress Collar...

Dan meteen maar even een foto van Ilse in Dress Collar Grey (neem ik aan). 

Ik weet niet of ik deze foto van Esther al gedeeld heb in Dress Folky Black, ook al zo'n heerlijke print op een zwarte ondergrond. 

Een foto van Patricia in een romantische Tante Betsy jurk van een oudere collectie, die ze iets langer heeft laten maken omdat ze ze graag lang draagt. 

Essebes met Oscar, Essebes draagt hier een jurkje van vorig jaar zomer, met dezelfde print als Betsy Red. 

Zo ik ga ervandoor, maak er een zesluik van ;). Merendeel van de foto's zijn al scrollend door mijn foto bibliotheek uitgezocht. Ik heb wellicht enkele al gedeeld, dat weet ik soms niet meer precies en dit zijn er maar zes en ik ben jullie allemaal natuurlijk heel dankbaar en heb nog heel veel foto's te delen zag ik...dus wordt vervolgd. 

Lots of love from Susan