donderdag 5 mei 2016

Testing Vevina and shaping boxer Thursday



Hey girls vandaag heb ik eerst mijn tijgerjurkje aan gedaan, want we gingen in de tuin werken en dan wil ik gewoon mijn ding kunnen doen en niet hoeven op te letten of ik er wel netjes bij gebukt sta. 


Ik ben namelijk de Vevina crème aan het testen...vandaag de tweede testdag. Gisteren heb ik de hele dag nergens last van gehad. Vandaag heb ik erna ook nog eens bruin zonder zon van Dove opgesmeerd dus was wel heel benieuwd of ik dan ook geen last zou hebben. Nu moet ik wel eerlijk toegeven dat ik niet veel gelopen heb, maar merk er niks van...van die schurende bovenbenen dus ;). Dus nu al heel tevreden, maar ben nog niet uitgetest. 


Toevallig deelde een jurkjeszusje iets dat te zien was bij LINDAnieuws op Facebook, Amy Schumer die een of andere deo tussen haar dijen smeerde. Dat was natuurlijk geen deo, maar ook iets tegen schurende bovenbenen. 
Ik reageerde dat ik de Vevina crème aan het gebruiken en aan het testen was voor mijn Tante Betsy blog en een andere dame reageerde dat ze er heel tevreden over is. Leuk toch?!


Later op de middag toen we klaar waren met in de tuin te werken verruilde ik mijn Tante Betsy panter jurk voor mijn hartjes jurk, Dress Lola Hearts Red. 
Ben er stiekem toch wel heel blij mee. 


Nu las ik dat een jurkjeszusje vroeg wat wij onder onze jurkjes dragen om ons figuur beter te laten uitkomen...
Uhm niets was mijn antwoord, ik heb mijn buik geaccepteerd, die is er nu eenmaal en ik ben een vrouw met rondingen en heb naast die buik, ook flinke billen en borsten dus ben in evenwicht :p. 


Maar ik nam de proef eens op de som, ik heb nog zo'n oerlelijk (vind ik dan hè) vleeskleurig broekje liggen dat ik ooit kocht vanwege de schurende bovenbenen. Heb het maar twee keer aangehad, jarennn geleden voordat ik mijn man leerde kennen. En zeg gewoon zoals het is (voor mij dan) daar wil ik niet dood in gevonden worden hihihi. 


Ook kocht ik vorige zomer een figuur corrigerende boxer bij de Action. Nadat ik me erin had gewurgd weet ik nog dat een rol er boven uit piepte. Dat is gewoonweg verplaatsen van het probleem ;). Vandaag deed ik hem nog eens aan...ruilen kon niet meer...mennn wat een hel om zoiets aan te hebben...ik trok hem deze keer tot onder mijn buste. Ik keek in de spiegel en ik leek wel zoveel maanden zwanger...een grote massa. 
Maar okay ik ging speciaal voor jullie en de jurkjeszusjes op de foto om te laten zien of er verschil is. En oh ja toen ik ging zitten op de bank na de foto sessie begon dat ding naar beneden te rollen, mennn wat deed dat pijn in mijn buik. Geef mij maar puur natuur, ik ben mooi zoals ik ben!


Ik heb alledrie de foto's naast elkaar gezet, ik zie niet echt verschil, die buik is er nog steeds :D. Dus waarom dat soort a-seksuele broekjes aan doen?! Voor mijn schurende bovenbenen hoeft het niet meer...daar heb ik oplossingen voor in de vorm van Bandelettes of Vevina crème :). 
Geen keurslijf voor mij, begrijp me niet verkeerd als jij dat prefereert en je er prettig bij voelt moet je dat vooral doen. Maar mijn ding is het niet. 

Lots of love from Susan