maandag 2 mei 2016

Testing Bandelettes Monday


Vandaag was het weer eens een dag waarop ik de rode kanten Bandelettes kon uittesten. Ik koos vandaag voor Dress Peacock Blue, wat een super jurk, ik hou van die heldere knalkleuren en je hoeft er geen top onder aan. 


Eerst heerlijk in het zonnetje gezeten te bellen met een vriendin, vanmorgen wel al mijn benen ingesmeerd met bruin zonder zon. 
Eigenlijk mag je geen crème op je benen doen als je Bandelettes draagt, dit kan van invloed zijn op de grip van de siliconen rubber strips die op de Bandelettes zitten. 


Ik ben heel tevreden over de rode kanten Bandelettes, je voelt je er ook nog eens sexy bij wat natuurlijk niet het geval is als je een wielrennersbroekje onder je mooie jurkje aan hebt ;). 


Ik deed zelfs een test op de fiets en fietste naar het nabij gelegen Landgraaf om dress Birdie Black op de post te doen. Jaaa hij is verkocht voor €70 aan een bekende Tante Betsy girl (via Instagram) die op MP €70 bood, dus dat betekent dat de winactie een dezer dagen van start kan gaan.
De Bandelettes bleven heel goed zitten tijdens en na de fietstocht...nou ja gewoon de hele dag :).  


Er komen nieuwe 'problemen' om de hoek kijken als je oplossingen vind tegen het schurende bovenbenen probleem. 
Bruin zonder zon van Dove kocht ik bij de DM in Duitsland zodat mijn benen toch sneller aantoonbaar waren. 


Daarna komt het probleem omhoog waaiende jurkjes om de hoek kijken, als je zoals ik regelmatig op de fiets zit. 
Ik schreef een eventueel toekomstige sponsor aan maar die reageerde niet, een gemiste kans. Maar vond er een oplossing voor, een grote haarclip van de Action zodat er wat gewicht was aan de onderkant in het midden van mijn jurk. 
Vandaag probeerde ik die voor het eerst uit en ja mijn jurk vloog niet omhoog. Het is natuurlijk wel vrij windstil dus hoe dat gaat met een stevig briesje weet ik niet ;).
 

Ik kan de kanten Bandelettes van harte aanbevelen. 
Ze zijn mooi, ze blijven goed op hun plek zitten, hebt geen last van schurende bovenbenen én je voelt je er sexy mee. Een super produkt!
Te koop op de website in Amerika, koop er maar eentje zodat je geen problemen hebt met invoerrechten! Omgerekend kom ik op €18 uit.
In Nederland bij http://www.enchantedlovesbandelettes.nl/  zijn ze te koop voor €19,95 excl verzendkosten. 



Lots of love from Susan