donderdag 12 mei 2016

Tante Betsy in Belgium Thursday


Hey girls vandaag is de eerste dag van de Internationale Mini meeting in Lommel. Ik heb al een Zwitserse mini ons zien passeren, een Belgische en een Duitse. Achter ons reden twee Engelsen en eentje uit Wales ;). Ja die laatste drie daar waren we natuurlijk samen mee op reis (een uurtje rijden). 
Stiekem is het toch wel leuk al die oude autootjes uit alle landen van Europa. Gisteren heb ik zelfs de Amerikaanse afvaardiging gezien van Mini Sport.


Zo nu is het 's avonds als ik dit typ, ik heb net een paar collages gemaakt zodat jullie een impressie krijgen wat een mini meeting inhoudt. 
Gezellig even bijpraten met andere mini liefhebbers tot natuurlijk af en toe een mini op de foto zetten. 


Of een heleboel... 

Ik heb vandaag Frans, Duits, Engels en Nederlands gesproken. Altijd gezellig om mini vrienden te zien die je hebt leren kennen op andere mini meetingen. Ik heb het dan natuurlijk niet over mini's ;). 
Ik werd al Tante Betsy genoemd door een mini vriendin hihi. Ja vandaag viel ik natuurlijk toch wel op met mijn Betsy red en mijn knalgroene laarzen die inmiddels zwart zijn van het zwarte zand/stof op het terrein. 
Heb bewust voor een paar laarzen gekozen want zag gisteren al met mijn roze sneakers dat dat niet slim zou zijn wil ik die nog netjes houden. 
Allright girls speciaal een buitenland bundel genomen zodat ik én bereikbaar ben en mijn blog kan posten. 

Lots of love from Susan