dinsdag 3 mei 2016

Tante Betsy girls Tuesday


Hi girls ik weet echt even niet waar over te bloggen, dus ga vandaag wat foto's delen van diverse Tante Betsy girls met jurken uit de nieuwe lente/zomer collectie, maar ook van andere collecties. 
Kijken jullie mee?

Esther deelde deze leuke foto van een super jurk van de nieuwe collectie (nee deze Collar dress) staat nog niet in de webshop ;). Kijk haar eens staan, wow hij zit/staat prachtig. 


Deze super leuke print is dus dezelfde print als mijn rode doorknoop jurk die ik eergisteren deelde. Oh dit is dus wat ik bedoel met zwart met kleurtjes, daar word ik toch blij van. 

Esther (ja er zijn meerdere Esther's die Tante Betsy girls zijn ;)) draagt hier Dress Trixie van de wintercollectie 2015-2016. Dit is dus dezelfde jurk als Dress Belle die nu te koop is. 


Ik kwam door een tip van een jurkjeszusje deze foto's (video's) tegen van Saskia Laan van Wolplein.nl (Koffie & Wol). Leuk om diverse Tante Betsy jurkjes van de wintercollectie terug te zien. 

Kijk eens nog een creatief jurkjeszusje Jorina en Instagrammer 'Crochetrainbowtales' met een heleboel wol...katoen voor een nieuw project en dat heerlijke aardbeienjurkje van vorige zomer (2015) en die geweldige omslagdoek die ze haakte bij Adinda Zoutman. 

En last but not least Petra met haar Betsy Black van de zomer 2015 collectie. Ze heeft deze jurk eindelijk dankzij mijn hulp kunnen scoren. Hij staat haar super!


Oh ja mijn vader is vandaag eindelijk terug naar de verpleegafdeling verhuisd. Vond het nu toch echt wel tijd worden zodat hij weer wat levenslustiger kan worden en aan zijn herstel kan gaan werken. Zo zat ik erbij in de trein ;). 

Lots of love from Susan