zondag 22 mei 2016

One model, different colours Sunday


Hey girls ik las gisteren dat Esther het leuker had gevonden als er van de shirt dress ook een ander printje was geweest als hetzelfde in verschillende kleuren. 


Ik snap dat wel maar heb dat zelf niet zo, ik heb drie dezelfde jurken uit een oudere collectie, hetzelfde printje maar in verschillende kleuren en ik vind ze nog steeds prachtig. 


Ook Petra is helemaal weg van haar twee zippie jurken uit een oudere collectie. De eerste foto van Petra was alleen om even te showen aan een jurkjeszusje hoe de jurk uit zag ;). 


En zoals ik gisteren al schreef van de shirt dress, zou ik naast de rode ook graag de zwarte en ook de petrol willen :). Nog liever ook in roze, een favoriete kleur van me. 
Als ik het me goed herinner hoorde gaan volgend jaar roze jurken komen yihaaa!


Hierbij meteen de foto van Hilde, in de jurk die ze heeft aangeschaft van de Tante Betsy kadobon die ze hier won. Staat je prachtig lieverd!


Zo girls ik ga er weer vandoor, heb afgelopen nacht weinig geslapen (was om 5 uur nog steeds wakker) omdat ik alleen maar gehoest heb en ben dan toch vanmiddag naar de huisartsen post geweest omdat ik me zorgen maakte over de stof inname van afgelopen weekend (het waaide daar enorm en alles zat onder stof en ook zand. Maar gelukkig was het zuurstofgehalte in mijn bloed goed, alsook geen vreemde geluiden bij mijn longen. Ik heb inderdaad een keelontsteking gehad maar dat is alweer op zijn retour. Hopelijk helpt het codeïne tabletje vannacht, ik heb echt weer een goede nachtrust nodig. 
De foto's hierboven maakte manlief met zijn camera in de feesttent. Op de bovenste foto staat ook onze 76-jarige Mini vriend Neil, hij is nog bij ons aan het logeren en is ook flink ziek geweest. 

En van dit printje had ik nog wel meer doorknoopjurken gewild. Ik heb dat nu eenmaal met favoriete jurken ;). Jullie ook?

Lots of love from Susan