woensdag 18 mei 2016

One Lucky Tante Betsy girl Wednesday

Hey girls vandaag is het dan zover, vandaag maak ik bekend wie de winnares is van de Tante Betsy Give Away Wednesday en die een kadobon wint ter waarde van €70. 


Ik weet al een paar uurtjes wie het is geworden, ik heb alle namen op een blaadje geschreven, met extra kansen erbij (gedeeld op Facebook/Instagram of blog) en natuurlijk ook extra kansen voor actieve volgsters die regelmatig een berichtje achterlaten. Sommigen die echt heel regelmatig reageren hebben zelfs nog een extra kans gekregen, het doet me namelijk veel plezier om jullie reacties op mijn blogposts te lezen, dat maakt het bloggen zo leuk. 


Deze Tante Betsy girl is een actief volgster en met dat lootje heeft ze ook gewonnen. 
Deze Tante Betsy girl is zelfs net zo verslaafd als ik, als het niet stiekem erger is want sinds ze Tante Betsy kent is ze helemaal los gegaan. 
Wie mij regelmatig volgt en jurkjeszusje is zal wellicht al weten over wie ik het heb...en je zult je vast zelf al herkennen in mijn beschrijving ;). 
Ja girls de winnares is Hilde! Gefeliciteerd! Jij mag je nog een jurkje uitzoeken bij Tante óf een rokje, shirt of vest (hoodie)...je hebt met deze kadobon voor €70 te besteden, dat gaat vast lukken jou kennende. 


Dankjewel voor alle Tante Betsy girls die hebben mee gedaan en al die leuke Tante Betsy foto's hebben ingestuurd. Beate, Maud en Anita stuurden ook nog op tijd hun foto inzending in. 

Beate haar inzending en zo te zien wishlist. 

Maud stuurde deze leuke collage in. 

Anita stuurde me deze gepimpte foto inzending.

Heel snel komt er weer een leuke winactie, deze keer van Urban Hippies, ik mag twee armbandjes weg geven. Binnenkort meer erover!

Lots of love from Susan