woensdag 11 mei 2016

Happy Tante Betsy girls Wednesday


Hey girls ik zag gisteren opeens in mijn privémail een mailtje van Sandra die in haar Birdie Black heerlijk samen met Guinness op de foto ging, Tante Betsy is cool vind Guinness. 

En realiseerde me dat ik mijn andere mail nog niet gecheckt had, oops. Dus heb een leuke collage (negenluik) gemaakt van de inzendingen en kunnen jullie weer lekker gaan mee genieten. 


Leuk dat jullie allemaal op je eigen manier er iets leuks van maken.
In een vrolijk Tante Betsy jurkje óf rokje op de foto gaan is natuurlijk ook al heel leuk, dat is natuurlijk ook prima. 
Dus wees niet bezorgd als je geen collage programma hebt of zo, gewoon je gevoel volgen. 


Je kunt wel helaas alleen mee doen als je een reactie onder mijn blogpost achterlaat, dus Dorette toch nog even een reactie achterlaten aub. 

Dorette ligt heerlijk te relaxen op wel een hele grote tuinbank in een vrolijke zithoek in een vrolijk Tante Betsy jurkje van een oudere collectie. 

Claudia in Giro roze in een Tante Betsy rokje van de wintercollectie (die draag je natuurlijk het hele jaar door ;)), heerlijk toch om ook foto's te zien van Tante Betsy rokjes. 

Onze romantische Patricia zit me daar toch wel heel stralend romantisch te wezen en creatief te zijn in een Tante Betsy jurk van een oudere collectie, wat een kleurenpracht!

Marieke is aan het dromen van tweety en hartjes jurken en geniet heerlijk van de zon in de tuin in een Tante Betsy van een oudere collectie. 

Brigitte is hot in The city in haar nieuwe jurk - oude collectie feeling like The 60th's in a Betsy. Geweldig toch en leuk zo'n roodharige dame die gewoon heerlijk voor roze gaat!

Heidi is helemaal happy in haar nieuwe Tante Betsy Zippie Jeansjurk (van de huidige collectie) met haar Dr. Martens eronder. 

Miriam is 'op vakantie met Tante Betsy' geweest, eerst op een korte trip naar Liverpool en erna op Karpathos Griekenland!! Heerlijk genoten van haar Tante Betsy rokje (ook deze is van de winter 2015 collectie). 

Corine is helemaal gek van aardbeien en aardbeien jurkjes, ik zie er wel twee in de collage. Ze staan je prachtig en zo kun je heerlijk vrolijk de zomer door!


Zo girls ik hoop dat jullie mee genoten hebben, ik ben deze blogpost aan het typen in de mini cooper op terugweg naar huis. Zijn even onze plek op het IMM (Internationale Mini Meeting) te Lommel (BE) gaan bekijken. En treffen dadelijk weer onze Britse Mini vrienden die een dagje naar de Ardennen zijn om oorlogskerkhoven etc te gaan bezichtigen. 

Ik ben vandaag trouwens de Unisex Bandelettes (gladde zwarte versie) uit aan het testen en ben heel tevreden over ze. Ik heb een grotere maat ontvangen uit Amerika van het Bandelettes team, mijn eigenlijke maat (ik had eerst een maat kleiner als de opgemeten maat gekozen) is perfect. Ik heb er al best veel mee gelopen, zelfs een tent mee opgezet dus al allerlei bewegingen gemaakt en zitten nog steeds perfekt op hun plek. Een aanrader dus, ook voor je man ;). 

Lots of love from Susan