maandag 16 mei 2016

Happy Tante Betsy girls Monday


Hey girls daar ben ik weer met wat foto inzendingen van jullie voor de Tante Betsy Give Away Wednesday die loopt tót 18 mei. 
Aanmelden en foto insturen vóór woensdag de 18de, dat betekent vandaag of morgen de 17de. 


Morgen ga ik de administratie bij houden of iedereen die een foto heeft ingestuurd zich ook heeft aangemeld op mijn blog en andersom en de eventuele extra kansen... Woensdag maak ik de winnares bekend die de kadobon wint ter waarde van €70, te besteden bij Tante Betsy haar webshop.

Nicky haar inzending; colour your life

Esther in twee jurkjes van de nieuwe collectie. 

Esther showt in deze leuke collage vijf verschillende jurkjes, 3 van de winter 2015/2016 collectie, Bibi..., Trixie en Spoonflower, daarnaast Happy Blue van zomer 2015 collectie en Belle Blue van de huidige collectie. 

Margreet draagt hier een rokje van de nieuwe collectie 'Tante Betsy Goes Japan!'

Een collage vol met foto's van Petra; voor, tijdens en na haar zwangerschap. Ze is zelfs bevallen in een Tante Betsy ;).

Kim is helemaal verliefd op Tante Betsy jurkjes, en scoorde onlangs die leuke oranje jurk bij de Oude Bieb. 

Monique scoorde deze onlangs nog bij SoMuch, helemaal happy met haar jurk.


Oh ja Binnie van SoMuch heeft een leuke winactie voor de Tante Betsy liefhebsters onder ons (je kunt een Tante Betsy, Halsoverkop óf King Louie jurkje winnen). Like en deel op Facebook https://www.facebook.com/SoMuch.nl/, en vertel welk jurkje je bij haar uit de webshop wilt winnen; http://www.somuch.nl/  

Lots of love from Susan