zondag 8 mei 2016

Happy Mother's Day Sunday!


Hey girls eigenlijk hadden we helemaal nog geen plannen voor moederdag behalve dan dat vandaag drie logées arriveren, onze Mini vrienden uit Engeland en Schotland. 
Maar dochterlief vroeg enkele dagen geleden of we toch wat samen konden doen en we besloten te gaan rommelmarkten in Aken samen met manlief. 


Vanmorgen al om 9 uur afgesproken eerst naar een Trödelmarkt buiten het centrum en daarna naar Aachen Altstadt, ik vind dat zo'n super leuke rommelmarkt slash antiekmarkt met veel leuke creatieve kraampjes ertussen. Ik hou er wel van!
Dus ik kan me geen betere moederdag wensen, samen lekker met dochterlief en manlief over de rommelmarkt gelopen. Tegenwoordig blijft niet meer zo heel veel aan mijn vingers plakken, alleen wat kralen enzo om kettingen mee te maken. Oh ja ik kreeg ook nog een hele lieve kaart met een hele mooie edelstenen engel uit Mexico :). 


Natuurlijk in mijn Tante Betsy jurk, ik koos voor mijn Peacock Blue met mijn Asics sneakers eronder, lekker comfortabel om over al die kinderkopjes enzo te lopen. Ik ben helemaal weg van mijn knalroze sneakers :). Dochterlief had ook een jurk aan met sneakers, leuk! Ze heeft weer een hele andere stijl als mij ;). 
Manlief en dochterlief samen even naast elkaar, aan het wachten terwijl ik kralen en accesoires aan het uitzoeken ben <3. 


Lots of love from Susan