donderdag 26 mei 2016

Dress Soda Sophie and Lilly Thursday


Hey girls misschien herinneren jullie je wel nog dat Dinah de vorige kadobon winactie gewonnen heeft, ze won een kadobon ter waarde van €50 te besteden bij Tante Betsy in de webshop. 


Het is Dress Sophie geworden, dit is wat ze schrijft;
'Een prachtige blauwe jurk met wit en rode stippies. Ik ben helemaal blij en hij staat me prachtig. Helemaal mijn kleur.
Soms heb je dat een bepaalde kleur je echt laat stralen en deze kleur doet dat.
Ik heb echt heel blij met deze Betsy jurk.
Het was nog best moeilijk kiezen hoor want de ene mooie jurk na de andere kwam binnen.
Ik denk, ahum weet zeker, dat ik een goed keuze heb gemaakt.
Dank je wel voor deze mooie prijs, scheelde toch 50 euroos, ik ga er veel plezier van hebben.
Het is ook een erg mooi model met een pas direct onder de buste, niet te lange mouwen en een mooie ronde halslijn, zit perfect.
Ik draag hier een xl.'
Leuk is dat zo'n enthousiaste mail! Hij staat je prachtig lieve Dinah! Ik kan er echt van genieten om te horen hoe blij de winnaressen zijn met hun gewonnen kadobonnen en hun gemaakte keuze.
 

Wie ook altijd enthousiast foto's deelt met haarzelf als model in de diverse jurkjes (maar ook rokjes, tops en vesten) van Tante Betsy, is Betty van 38 dresses. 38 dresses is een webshop, maar ook stenen winkel in Leeuwarden http://www.38dresses.nl/. Ik had haar ingeschat als eSje, maar ze schreef dat ze een eMmetje is...tsja dat doen Tante Betsy jurken dus met je. 


Hier showt ze dress Lilly en Lilly light, dezelfde print dus als de Soda jurkjes en de Sophie jurkjes, vandaar ook de blogtitel. 
Ik heb meteen nog eens een foto van mijn Dress Lilly erbij gedaan en Hanne, als het goed is dragen we beide een L, ik hou er by the way van om mijn jurken strak aan het lijf te dragen. Ik vind het zelf een super jurk en hou van de combinatie van rood, wit en blauw in de jurk en zo te lezen heeft de lichtere jurk ook rode stipjes, leuk! Voor mij is die te licht, ik heb knalkleurtjes nodig ;). 


En natuurlijk is Dress Soda ook even aan de beurt, ik deelde de foto's van Nicolette en Christina al eens, maar nu in een collage samen met Betty en Suze het Tante Betsy model. Soda Dark Blue is nu ook verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy. 


Lots of love from Susan