zondag 29 mei 2016

Choices of Hearts Sunday


Dag lieverds jullie herkennen het vast wel dat je soms ergens over zit na te denken en dat je op allerlei manieren bevestigd wordt. 
Overal kom je het tegen, nou gisteren was dat bij mij het geval. 
Ik was op Instagram aan het snuffelen met tag #tantebetsy en kwam meerdere malen de groene hartjes jurk tegen.


Dress Akke kwam ik tegen bij Suzanne, ik deelde hem al eens hier en Patricia gaf aan dat ze hem Suzanne veel leuker vond staan als het Tante Betsy model en ik moet je groot gelijk geven Patricia. 
Zo'n foto van Suzanne doet mij twijfelen bij een jurk die ik al bij voorbaat had afgeschreven voor mezelf. 


Ik had eens Dress Tree (Mint), de zwarte versie vond ik wel mooi, maar ik had de Love the Forrest Black versie al en dat model staat me zovele malen mooier. Ik was al aan het twijfelen geweest over Dress Akke maar vanwege die eerste ervaring dus van de baan geschoven, tot gisteren. 


En toen kwam ik de jurk in een ander model ook nog tegen bij twee andere instagrammers en bij Love, Peace and Joy shop en 's avonds kom ik hem nog eens tegen op de jurkjesgroep bij jurkjeszusje Margreet. En zie ik ook dat ik met mijn behoorlijke voorgevel gerust zo'n jurk kan nemen, misschien wel in een maatje groter (ik draag tegenwoordig L omdat ik wat afgevallen ben, maar mijn zomer 2015 jurkjes zijn allemaal in XL en zitten ook goed, alleen nu bewust voor L gegaan omdat die me soms net wat beter staan), dat is het enige twijfelpuntje op dit moment. 


Dress Zippie Hearts Green is ook een hele leuke, maar lijkt me dus door mijn enorme voorgevel geen goede keuze (maar dan kan ik dus ook verkeerd mee zitten whahaha). 
Dress Lola Hearts Green is misschien toch ook nog steeds een optie, vind dat zo'n leuk modelletje en heb hem al in de rood, roze versie :). Oh komen we weer op choices choices...mmm als ik nu de foto's van Dress Tree toevoeg begin ik te twijfelen of dit wel een mooie jurk/model voor me is...Hellup! Een groene hartjes jurk gaat er komen, maar welke...

Lots of love from Susan