dinsdag 31 mei 2016

Thankful for you girls Tuesday

Hey girls ik wil jullie toch weer eens bedanken dat ik foto's van jullie mag delen. Ik schreef pas dat ik alweer 8 maanden aan het bloggen ben hier op mijn Tante Betsy blog, maar stel je voor dat jullie 8 maanden lang alleen maar foto's van mij hadden gezien...dag in, dag uit...zou toch een beetje saai zijn ;). 
Dus ben ik heel dankbaar dat er toch heel wat Tante Betsy girls zijn die het leuk vinden als ik hun foto deel. 


Ik ga lukraak door mijn opgeslagen foto's bladeren en hier foto's van jullie plaatsen...en straks maak ik er een collage van om te delen op mijn Facebook pagina en mijn Instagram account. 
Het is al vrij laat als ik deze blog typ dus geen uitgebreide beschrijving bij de foto's...

Esther in dress Trixie met dochterlief in een draagdoek op de rug. 

Hilde in haar Mia Black van de wintercollectie. Nu zijn eenzelfde jurkjes te koop als Dress Collar...

Dan meteen maar even een foto van Ilse in Dress Collar Grey (neem ik aan). 

Ik weet niet of ik deze foto van Esther al gedeeld heb in Dress Folky Black, ook al zo'n heerlijke print op een zwarte ondergrond. 

Een foto van Patricia in een romantische Tante Betsy jurk van een oudere collectie, die ze iets langer heeft laten maken omdat ze ze graag lang draagt. 

Essebes met Oscar, Essebes draagt hier een jurkje van vorig jaar zomer, met dezelfde print als Betsy Red. 

Zo ik ga ervandoor, maak er een zesluik van ;). Merendeel van de foto's zijn al scrollend door mijn foto bibliotheek uitgezocht. Ik heb wellicht enkele al gedeeld, dat weet ik soms niet meer precies en dit zijn er maar zes en ik ben jullie allemaal natuurlijk heel dankbaar en heb nog heel veel foto's te delen zag ik...dus wordt vervolgd. 

Lots of love from Susan


maandag 30 mei 2016

Lucky Urban Hippies Girls Monday


Hey girls ik was bijna vergeten dat ik vandaag twee dames zou gelukkig maken met de uitslag van de Urban Hippies armbandjes winactie, het gaat om de 'Petrol Pancy Bracelet', die ook in meerdere kleuren te koop is http://www.urbanhippies.nl/3-armbanden


Ik had namelijk vandaag meeloopdag in het revalidatiecentrum waar mijn vader is en omdat er van je verwacht wordt dat je ook actief mee doet, heb ik gekozen voor mijn Jeans Zippie jurk van Tante Betsy met een makkelijke jeanslegging eronder en een paar sneakers met een rood vestje, een sportieve outfit dus. En natuurlijk had ik mijn Urban Hippies Hip Pocket om zodat ik mijn telefoon en zakdoekjes lekker dichtbij me had. 


Ik heb niet veel inspannends gedaan vandaag, maar ben total loss. We hebben ook nog een gesprek gehad met de revalidatie arts, maatschappelijk werkster en een teamgesprek gehad. Tel daarnaast bij op dat ik weinig geslapen had en nog steeds niet helemaal opgeknapt ben dus nu nog weinig energie over. 


Dus ik laat jullie niet langer in spanning zitten, leuk dat er een heel aantal dames mee deden en ik zag ook diverse nieuwe namen, welkom girls!
Ik hoop nog vaker van jullie te horen want dat maakt het bloggen zo leuk. Meer als de helft van de dames zijn actieve volgsters die regelmatig een berichtje achterlaten dus die dames kregen ook een extra winkans. Daarom is het natuurlijk al slim om regelmatig wat van je te laten horen ;). 
Daarnaast is het fijn als mijn sponsors zien dat dit een actief blog is dat het interessant is om een winactie te doen. 


Zo wie heeft nu gewonnen? Manlief mocht een naam trekken en ik trok een naam. Heidi van Vuuren en Adriette hebben gewonnen en mogen mij mailen met hun adres (emailadres staat vermeld vlak onder de plek waar je een reactie kunt achterlaten) en Femke van Urban Hippies stuurt jullie dan het gewonnen armbandje toe. Van harte gefeliciteerd girls, heel veel plezier van jullie armbandje! En thanks aan alle enthousiaste andere dames. 

Lots of love from Susan

zondag 29 mei 2016

Choices of Hearts Sunday


Dag lieverds jullie herkennen het vast wel dat je soms ergens over zit na te denken en dat je op allerlei manieren bevestigd wordt. 
Overal kom je het tegen, nou gisteren was dat bij mij het geval. 
Ik was op Instagram aan het snuffelen met tag #tantebetsy en kwam meerdere malen de groene hartjes jurk tegen.


Dress Akke kwam ik tegen bij Suzanne, ik deelde hem al eens hier en Patricia gaf aan dat ze hem Suzanne veel leuker vond staan als het Tante Betsy model en ik moet je groot gelijk geven Patricia. 
Zo'n foto van Suzanne doet mij twijfelen bij een jurk die ik al bij voorbaat had afgeschreven voor mezelf. 


Ik had eens Dress Tree (Mint), de zwarte versie vond ik wel mooi, maar ik had de Love the Forrest Black versie al en dat model staat me zovele malen mooier. Ik was al aan het twijfelen geweest over Dress Akke maar vanwege die eerste ervaring dus van de baan geschoven, tot gisteren. 


En toen kwam ik de jurk in een ander model ook nog tegen bij twee andere instagrammers en bij Love, Peace and Joy shop en 's avonds kom ik hem nog eens tegen op de jurkjesgroep bij jurkjeszusje Margreet. En zie ik ook dat ik met mijn behoorlijke voorgevel gerust zo'n jurk kan nemen, misschien wel in een maatje groter (ik draag tegenwoordig L omdat ik wat afgevallen ben, maar mijn zomer 2015 jurkjes zijn allemaal in XL en zitten ook goed, alleen nu bewust voor L gegaan omdat die me soms net wat beter staan), dat is het enige twijfelpuntje op dit moment. 


Dress Zippie Hearts Green is ook een hele leuke, maar lijkt me dus door mijn enorme voorgevel geen goede keuze (maar dan kan ik dus ook verkeerd mee zitten whahaha). 
Dress Lola Hearts Green is misschien toch ook nog steeds een optie, vind dat zo'n leuk modelletje en heb hem al in de rood, roze versie :). Oh komen we weer op choices choices...mmm als ik nu de foto's van Dress Tree toevoeg begin ik te twijfelen of dit wel een mooie jurk/model voor me is...Hellup! Een groene hartjes jurk gaat er komen, maar welke...

Lots of love from Susan

zaterdag 28 mei 2016

Pink Tante Betsy Saturday

Hey girls vandaag koos ik voor een Tante Betsy doorknoop jurkje van een oudere collectie. Ik heb deze al een hele tijd niet aangehad, nou ja zoals zoveel van de zomerjurkjes die ik heb van Tante Betsy. 


Ik merk dat ik wel veel sneller grijp naar de jurkjes van de nieuwe collectie die ik heb, maar toch is het ook leuk zo'n ouder jurkje. 
Ik ben gek op roze en verheug me er dan ook op dat volgende zomer wel weer roze jurkjes komen, tenminste als ik dat goed had begrepen van Anita. 
Rood, roze en oranje zijn mijn favoriete kleuren, maar ik heb ook heel wat blauwe jurkjes van Tante Betsy vroeger was dat een favoriete kleur van me en stiekem heb ik er toch heel wat. Ik zie dat mijn foto van mijn kast nodig geüpdate moet worden ;). Binnenkort een nieuwe maken :). 


Groen is ook een kleur wat ik graag draag, vroeger heb ik echt een enorme hekel aan groen gehad dankzij mijn vader. Ik moest namelijk in schutkleuren mee het bos in en ik droeg zo graag mijn kleurige jurkjes. Het heeft me heel wat jaren gekost om groen weer te appreciëren en Tante Betsy heeft diverse jurkjes die ik heel leuk vind. 


Lots of love from Susan

vrijdag 27 mei 2016

Black Tante Betsy Friday


Hey girls het is alweer even geleden dat ik een Black Friday blogpost maakte, maar vandaag is een hele goede reden...ik heb nu dé geweldige Shirt Dress Black!


Wow wat een jurk, een beauty, ook al is het een zwarte jurk ik word er instant vrolijk van met die mooie rood roze bloemetjes op dit mooie getailleerde doorknoop model. 


Een Tante Betsy girl schreef al dat veel dames blij met deze jurk zullen zijn als ze vorige zomer Betsy Black hebben misgelopen. Anita vertelde me dat ook al dat ze enorm blij is met deze jurk (ze heeft ook de Betsy Black niet), zeker weten dat dit ook een favoriet van me gaat worden. 


Ik hou van deze zwarte jurken met een heerlijke fleurige print (vlnr Shirt Dress Black - Dress Betsy Black - Dress Birdie Black) en merk ook dat ik deze sneller grijp als mijn andere zwarte jurken met alleen een polkadot. 
Door de tijd heen herken je waar je voor valt en wat je staat en blij maakt en deze jurk maakt me blij en staat me fantastisch :D. 


Nu nog op de foto met duffe kop, vandaag toch maar even naar de huisarts geweest omdat ik de afgelopen dagen meer keelpijn had gekregen. Maar heb geen virus volgens de huisarts en het is op z'n retour, zal nog zo'n 5-7 dagen duren...
Ik ben gisteren ook even met dochterlief op bezoek geweest bij mijn vader en eergisteren heel even met manlief, ik kon en wilde niet eerder gaan omdat ik hem niet wil aansteken. Hopelijk volgende week weer helemaal okay, dus doe nog even rustig aan. 


Eigenlijk had ik een blogpost willen maken met meerdere Tante Betsy girls in zwarte jurkjes (hierboven een collage van eerdere black friday blogposts), maar lijkt me wel leuk om dit volgende week te doen dus kom maar op met jullie foto's. Heb je een zwarte Tante Betsy jurk óf rok óf...stuur hem naar mijn emailadres welke vermeld staat op deze pagina. Andere Tante Betsy foto's zijn ook altijd welkom!


Yihaaa Adriette heeft hem ook binnen en is er zooo blij mee! Ja daar weet ik alles van. Geniet lieverd van je pracht jurk en dankjewel dat ik hem hier mag delen, hij staat je prachtig! Dikke knuffels!
Deze foto kwam binnen nadat ik de blogpost al gemaakt heb, maar kon het niet laten om hem toch even met jullie te delen. Have a great weekend!
 


Lots of love from Susan

donderdag 26 mei 2016

Dress Soda Sophie and Lilly Thursday


Hey girls misschien herinneren jullie je wel nog dat Dinah de vorige kadobon winactie gewonnen heeft, ze won een kadobon ter waarde van €50 te besteden bij Tante Betsy in de webshop. 


Het is Dress Sophie geworden, dit is wat ze schrijft;
'Een prachtige blauwe jurk met wit en rode stippies. Ik ben helemaal blij en hij staat me prachtig. Helemaal mijn kleur.
Soms heb je dat een bepaalde kleur je echt laat stralen en deze kleur doet dat.
Ik heb echt heel blij met deze Betsy jurk.
Het was nog best moeilijk kiezen hoor want de ene mooie jurk na de andere kwam binnen.
Ik denk, ahum weet zeker, dat ik een goed keuze heb gemaakt.
Dank je wel voor deze mooie prijs, scheelde toch 50 euroos, ik ga er veel plezier van hebben.
Het is ook een erg mooi model met een pas direct onder de buste, niet te lange mouwen en een mooie ronde halslijn, zit perfect.
Ik draag hier een xl.'
Leuk is dat zo'n enthousiaste mail! Hij staat je prachtig lieve Dinah! Ik kan er echt van genieten om te horen hoe blij de winnaressen zijn met hun gewonnen kadobonnen en hun gemaakte keuze.
 

Wie ook altijd enthousiast foto's deelt met haarzelf als model in de diverse jurkjes (maar ook rokjes, tops en vesten) van Tante Betsy, is Betty van 38 dresses. 38 dresses is een webshop, maar ook stenen winkel in Leeuwarden http://www.38dresses.nl/. Ik had haar ingeschat als eSje, maar ze schreef dat ze een eMmetje is...tsja dat doen Tante Betsy jurken dus met je. 


Hier showt ze dress Lilly en Lilly light, dezelfde print dus als de Soda jurkjes en de Sophie jurkjes, vandaar ook de blogtitel. 
Ik heb meteen nog eens een foto van mijn Dress Lilly erbij gedaan en Hanne, als het goed is dragen we beide een L, ik hou er by the way van om mijn jurken strak aan het lijf te dragen. Ik vind het zelf een super jurk en hou van de combinatie van rood, wit en blauw in de jurk en zo te lezen heeft de lichtere jurk ook rode stipjes, leuk! Voor mij is die te licht, ik heb knalkleurtjes nodig ;). 


En natuurlijk is Dress Soda ook even aan de beurt, ik deelde de foto's van Nicolette en Christina al eens, maar nu in een collage samen met Betty en Suze het Tante Betsy model. Soda Dark Blue is nu ook verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy. 


Lots of love from Susan

woensdag 25 mei 2016

Unisex Bandelettes Review Wednesday


Hey girls zo te zien aan de weersvoorspelling duurt het nog even voordat het heerlijk warm bloten benen weer is (schrijf ik vanuit mijn bed liggend ;)). 
Maar in deze blogpost wil ik toch vertellen over mijn ervaringen met de Unisex Bandelettes. Dit is de gladde versie (dus niet de kanten versie van de dijbanden) en is verkrijgbaar in huidskleur en zwart. 


Ik had eerst wat mindere ervaringen met deze, maar wat bleek na een mailtje gestuurd te hebben en mijn probleem voor gelegd te hebben dat ik niet de juiste maat had genomen. Ik had een maat kleiner genomen omdat ik dat ergens had gelezen, niet doen dus!
Deze Unisex Bandelettes bestel je gewoon op maat, er staat wel geadviseerd om als je tussen twee maten valt de kleinste te nemen. Op de website staat uitgelegd hoe je benen op te meten. 



Ik teste de nieuwe Bandelettes (size C) een drietal dagen, toen we naar de Internationale Mini Meeting in België waren. Wat is het heerlijk om gewoon met blote benen onder een jurkje te lopen, na jarennnn lang geen blote benen meer te hebben gehad als ik buitenshuis ging. 
Want de girls onder jullie die ook last hebben van schurende bovenbenen weten hoe het is om dan een legging te moeten dragen of een panty of een fietsbroekje onder je jurk of rok. Die tijden zijn voorbij!


De eerste dag had ik nog voor de zekerheid een capri legging meegenomen, maar die heb ik niet nodig gehad. Ik heb met mijn Unisex Bandelettes aan een tent opgezet en me in allerlei bochten gewrongen, ik heb die dagen heel wat gestaan en ook heel wat gelopen en ze zijn netjes op hun plaats blijven zitten. 
Echt superblij ben ik ermee, een absolute aanrader! Nu te koop op de Amerikaanse website met een kortingscode van 15%.


Ik heb ze wel iedere avond even met koud water en wat shampoo uitgewassen (had ik op dat moment bij de hand) en over een handdoek te drogen gelegd. Ik wilde namelijk niet het risico lopen dat de siliconen randen de dag erna niet meer goed plakten. 


Ik ben ook heel benieuwd naar jullie ervaringen, volgens mij hebben enkele jurkjeszusjes die ook Tante Betsy girls zijn er besteld en ook Patricia liet al eens in een reactie weten dat ze er had. Ik hoor het graag. Oh ja ze zijn ook op een Nederlandse website te koop Enchanted loves Bandelettes als je liever niet in Amerika besteld. Bestel je ze in Amerika (de voordeligste optie en ook snel geleverd) dan bestel maar 1 paar ivm extra kosten als btw en invoerrechten als je boven €22 uitkomt!

Lots of love from Susan

dinsdag 24 mei 2016

8 months Tante Betsy blog Tuesday


Hey girls vandaag is het alweer 8 maanden geleden dat ik mijn Tante Betsy blog op 24 september 2015 gestart ben. 
Het begon allemaal op mijn creatieve blog...nee eigenlijk begon het op Facebook, een blogster deelde een winactie van Tante Betsy in november 2014 (ik won niet ;)) en vanaf de aankoop van mijn eerste twee jurkjes, op Marktplaats om te zien hoe ze me stonden en of het de juiste maat voor me was, was ik verliefd. Ze stonden me geweldig en ik ben nog steeds heel happy met de jurkjes van de oudere collecties, maar vanaf toen ging ik los. En moest ik op een bepaald moment toegeven; 'Ik ben Susan en ik ben verslaafd aan Tante Betsy jurkjes!'. 


Ik blogde regelmatig op mijn creatief blog erover en stak diverse medeblogsters aan met het Tante Betsy virus. Ook hoorde ik van andere Tante Betsy liefhebsters dat ze op mijn blog kwamen kijken hoe een jurk mij stond. Dat deed me erover denken om een Tante Betsy blog te starten zodat men daar kon komen kijken naar hoe de diverse Tante Betsy jurkjes uit zien.
Afgelopen maand had ik zo'n 8500 pageviews en er is een gestaag groeiend aantal volgers en likers op Facebook en Instagram. 


Beetje bij beetje vinden de Tante Betsy girls me, de Tante Betsy Facebook site heeft op dit moment 38.000 likers, mijn Tante Blog pagina op Facebook heeft 458 likers ;). Dus er is nog volop ruimte voor groei :) hihi. 
Maar het leukste vind ik toch de enthousiaste reacties van jullie onder mijn blogposts, want likers zijn wel leuk, maar zo'n lieve en leuke reacties als ik iets heb gedeeld zijn zoveel leuker. 


Normaal probeer ik er ook regelmatig op te reageren, maar ik ben nog steeds ziek en zorg gewoon lekker goed voor mezelf (ben alleen in de namiddag even met manlief de deur uit geweest naar een crematie van de buurman en meteen ook even een pakketje afgeleverd bij een postpunt, alles blijft liggen als je vanaf donderdag in bed ligt). 


Ik zie opeens ook allemaal nieuwe namen op de winactie van Urban Hippies, nu weet ik niet of dat allemaal dames zijn die me gevonden hebben door Urban Hippies of dat jullie me al langer volgen.
Welkom! Leuk om van jullie te horen, ik hoop vaker berichtjes van jullie te zien. 
Ik heb al eens eerder gezegd als mijn sponsors zien dat er regelmatig reacties achtergelaten worden en ook doorgeklikt wordt naar hun site dan levert dat vanzelf weer leuke winacties op. 
We worden toch wel stiekem in de gaten gehouden hoor door die lieve Tante, maar ook diverse verkooppunten lezen mee en ook diverse sponsors. 


Een dezer dagen ga ik ook een review doen over de Unisex Bandelettes waar ik zeer tevreden over ben (ik teste ze voor het Pinksterweekend) en als het eindelijk goed warm weer is kan ik de Vevina crème ook nog eens gaan testen (die teste ik ook al een paar warme dagen en ben ik dik tevreden over). En wie weet mag ik van beide ook een leuke winactie doen. Dus laat vooral regelmatig wat van je horen, actieve volgsters krijgen bij mij altijd een extra winkans, maar het maakt het bloggen ook zovele malen leuker. 
En stel je voor dat ik alleen maar iedere dag foto's van mezelf deelde, het is toch zoveel leuker om te zien hoe de diverse Tante Betsy girls uit zien in de jurkjes, rokjes, vestjes en tops van Tante Betsy. Thanks girls voor al jullie berichtjes en foto's! Dikke dankjewel knuffels voor jullie (virusvrij ;)). 

Lots of love from Susan

maandag 23 mei 2016

Urban Hippies Bracelet Give Away Monday


Hey girls daar ben ik weer met een leuke winactie, ik mag namelijk van Femke van Urban Hippies, twee armbanden weggeven aan jullie Tante Betsy girls. 
De meesten kennen Urban Hippies van de super handige Hip Pockets en ook de leuke roosjes die in meerdere leuke shops te koop zijn, maar ze verkoopt ook leuke sieraden. 
Je maakt kans op de Petrol Pancy Bracelet, maar hij is er ook in andere kleuren; http://www.urbanhippies.nl/3-armbanden



Deze keer een winactie zonder verplichte foto inzending, maar gewoon een reactie onder deze blogpost achterlaten volstaat!
En dan maak je kans op één van de twee armbanden die ik mag weggeven, dus twee winnaars! Volgende week maandag 30 mei maak ik de twee winnaressen bekend. 

Femke zal het vast leuk vinden als je haar shop op Facebook liked en/of op Instagram. Inschrijven voor haar nieuwsbrief is ook geen verkeerde actie, ze stuurt regelmatig een nieuwsbrief met actiecodes.


En zoals je kunt zien past deze leuke armband perfect bij Tante Betsy dress Gigi Blue of Skirt Sakura Blue die ook als jurk Dress Sakura Blue verkrijgbaar is ;). Volgens mij heeft Femke de hare gescoord bij Pantalone in Eindhoven die ook haar sieraden, heuptasjes en roosjes verkopen én natuurlijk ook jurkjes en rokjes van Tante Betsy. Hier een lijst van alle winkels die Urban Hippies verkopen http://www.urbanhippies.nl/content/16-verkoopadressen
Waar zou jij de armband bij combineren ? Want natuurlijk staat hij bij nog meer leuke Tante Betsy jurkjes en rokjes.

Lots of love from Susan

zondag 22 mei 2016

One model, different colours Sunday


Hey girls ik las gisteren dat Esther het leuker had gevonden als er van de shirt dress ook een ander printje was geweest als hetzelfde in verschillende kleuren. 


Ik snap dat wel maar heb dat zelf niet zo, ik heb drie dezelfde jurken uit een oudere collectie, hetzelfde printje maar in verschillende kleuren en ik vind ze nog steeds prachtig. 


Ook Petra is helemaal weg van haar twee zippie jurken uit een oudere collectie. De eerste foto van Petra was alleen om even te showen aan een jurkjeszusje hoe de jurk uit zag ;). 


En zoals ik gisteren al schreef van de shirt dress, zou ik naast de rode ook graag de zwarte en ook de petrol willen :). Nog liever ook in roze, een favoriete kleur van me. 
Als ik het me goed herinner hoorde gaan volgend jaar roze jurken komen yihaaa!


Hierbij meteen de foto van Hilde, in de jurk die ze heeft aangeschaft van de Tante Betsy kadobon die ze hier won. Staat je prachtig lieverd!


Zo girls ik ga er weer vandoor, heb afgelopen nacht weinig geslapen (was om 5 uur nog steeds wakker) omdat ik alleen maar gehoest heb en ben dan toch vanmiddag naar de huisartsen post geweest omdat ik me zorgen maakte over de stof inname van afgelopen weekend (het waaide daar enorm en alles zat onder stof en ook zand. Maar gelukkig was het zuurstofgehalte in mijn bloed goed, alsook geen vreemde geluiden bij mijn longen. Ik heb inderdaad een keelontsteking gehad maar dat is alweer op zijn retour. Hopelijk helpt het codeïne tabletje vannacht, ik heb echt weer een goede nachtrust nodig. 
De foto's hierboven maakte manlief met zijn camera in de feesttent. Op de bovenste foto staat ook onze 76-jarige Mini vriend Neil, hij is nog bij ons aan het logeren en is ook flink ziek geweest. 

En van dit printje had ik nog wel meer doorknoopjurken gewild. Ik heb dat nu eenmaal met favoriete jurken ;). Jullie ook?

Lots of love from Susan