dinsdag 24 mei 2016

8 months Tante Betsy blog Tuesday


Hey girls vandaag is het alweer 8 maanden geleden dat ik mijn Tante Betsy blog op 24 september 2015 gestart ben. 
Het begon allemaal op mijn creatieve blog...nee eigenlijk begon het op Facebook, een blogster deelde een winactie van Tante Betsy in november 2014 (ik won niet ;)) en vanaf de aankoop van mijn eerste twee jurkjes, op Marktplaats om te zien hoe ze me stonden en of het de juiste maat voor me was, was ik verliefd. Ze stonden me geweldig en ik ben nog steeds heel happy met de jurkjes van de oudere collecties, maar vanaf toen ging ik los. En moest ik op een bepaald moment toegeven; 'Ik ben Susan en ik ben verslaafd aan Tante Betsy jurkjes!'. 


Ik blogde regelmatig op mijn creatief blog erover en stak diverse medeblogsters aan met het Tante Betsy virus. Ook hoorde ik van andere Tante Betsy liefhebsters dat ze op mijn blog kwamen kijken hoe een jurk mij stond. Dat deed me erover denken om een Tante Betsy blog te starten zodat men daar kon komen kijken naar hoe de diverse Tante Betsy jurkjes uit zien.
Afgelopen maand had ik zo'n 8500 pageviews en er is een gestaag groeiend aantal volgers en likers op Facebook en Instagram. 


Beetje bij beetje vinden de Tante Betsy girls me, de Tante Betsy Facebook site heeft op dit moment 38.000 likers, mijn Tante Blog pagina op Facebook heeft 458 likers ;). Dus er is nog volop ruimte voor groei :) hihi. 
Maar het leukste vind ik toch de enthousiaste reacties van jullie onder mijn blogposts, want likers zijn wel leuk, maar zo'n lieve en leuke reacties als ik iets heb gedeeld zijn zoveel leuker. 


Normaal probeer ik er ook regelmatig op te reageren, maar ik ben nog steeds ziek en zorg gewoon lekker goed voor mezelf (ben alleen in de namiddag even met manlief de deur uit geweest naar een crematie van de buurman en meteen ook even een pakketje afgeleverd bij een postpunt, alles blijft liggen als je vanaf donderdag in bed ligt). 


Ik zie opeens ook allemaal nieuwe namen op de winactie van Urban Hippies, nu weet ik niet of dat allemaal dames zijn die me gevonden hebben door Urban Hippies of dat jullie me al langer volgen.
Welkom! Leuk om van jullie te horen, ik hoop vaker berichtjes van jullie te zien. 
Ik heb al eens eerder gezegd als mijn sponsors zien dat er regelmatig reacties achtergelaten worden en ook doorgeklikt wordt naar hun site dan levert dat vanzelf weer leuke winacties op. 
We worden toch wel stiekem in de gaten gehouden hoor door die lieve Tante, maar ook diverse verkooppunten lezen mee en ook diverse sponsors. 


Een dezer dagen ga ik ook een review doen over de Unisex Bandelettes waar ik zeer tevreden over ben (ik teste ze voor het Pinksterweekend) en als het eindelijk goed warm weer is kan ik de Vevina crème ook nog eens gaan testen (die teste ik ook al een paar warme dagen en ben ik dik tevreden over). En wie weet mag ik van beide ook een leuke winactie doen. Dus laat vooral regelmatig wat van je horen, actieve volgsters krijgen bij mij altijd een extra winkans, maar het maakt het bloggen ook zovele malen leuker. 
En stel je voor dat ik alleen maar iedere dag foto's van mezelf deelde, het is toch zoveel leuker om te zien hoe de diverse Tante Betsy girls uit zien in de jurkjes, rokjes, vestjes en tops van Tante Betsy. Thanks girls voor al jullie berichtjes en foto's! Dikke dankjewel knuffels voor jullie (virusvrij ;)). 

Lots of love from Susan