vrijdag 15 april 2016

Thanks to all the Tante Betsy girls Friday


Hey girls ik wil jullie weer eens bedanken voor jullie leuke reacties, voor al jullie likes op mijn Facebook pagina en mijn Instagram account. Deze week wel 18 nieuwe likes gekregen op Facebook en naar alle waarschijnlijkheid door een reactie die ik achterliet onder de Tante Betsy omslagfoto. Welkom girls! Ik hoor het altijd graag hoe jullie mijn blog hebben gevonden, hoe jullie het vinden op mijn blog. 
Gisteren liet Adriette weten dat ze het zo fijn vind dat ik een foto van mezelf deelde in Tika Black en dat het toch wel een hele kleurige jurk is. 


Ja dat is ook een van de redenen waarom ik dit Tante Betsy blog begonnen ben, ik blog al langer over Tante Betsy op mijn 365 dagen creatief blog http://365dagencreatief.blogspot.nl/search/label/Tante%20Betsy?m=0. Ik hoorde wel eens van dames op marktplaats dat ze mijn foto's wel eens tegengekomen waren en dat ze het zo fijn vonden om te zien hoe een jurk uitziet bij iemand zoals mij. 
En er is toch niets leukers om meer dames dat te laten zien en nog leuker is het dat ik van jullie ook regelmatig een foto mag delen. Zo maken wij elkaar weer blij door te laten zien hoe je een Tante Betsy jurk of TB rok kunt combineren. 


Ik heb de laatste dagen contact met Anita, die samen met Tante Betsy (Alisa) werkt. Zij is al heel lang het doorpasmodel voor de grotere maten. Ze draagt al jaren XXL en wat zou het leuk zijn om haar ook wat vaker hier te kunnen showen...wink wink aan Anita ;).


Het is fijn dat wij de vollere vrouw kunnen laten zien hoe zo'n Tante Betsy jurk staat. Maar onlangs op de jurkjesgroep was er ook een dame die heel wat minder op de plank heeft dan mij (ze heeft maatje S) en niet blij werd van de pas gekochte Tolle Lola Green (bij een Tante Betsy verkooppunt). Ik deelde er mijn foto en twee andere Tante Betsy girls deelden ook hun foto's om te laten zien hoe het bij hun uitzag. Ditzelfde model komt dit seizoen ook terug dus...


Fijn is dat om elkaar te helpen en aan weer anderen die de jurk ook leuk vonden te laten zien hoe de jurk valt bij diverse dames in diverse formaten. Dus kom maar op met jullie foto's girls!
Heb je een jurk uit de nieuwe collectie dan zou het super zijn om die hier te kunnen showen, zodat de andere girls kunnen zien hoe ze staan. Een foto sturen kan naar mijn emailadres dat ook vermeld staat op de pagina 'contact me' en op de internetversie van mijn blog. Via Instagram en Facebook kan het ook in een berichtje ;). 

Lots of love from Susan