dinsdag 19 april 2016

Tante Betsy Family Time Tuesday


Weten jullie nog dat ik vorige week maandag over Petra blogde en dat je gerust met je zwangere buik in een Tante Betsy past, met een paar foto's van een hoogzwangere Petra in haar Tante Betsy jurkjes. Ik schreef al 'wie weet wordt Bolletje vandaag wel geboren'...
En ja hoor dat was ook nog zo! Petra vond het wel lachen toen ze de blogpost laat in de avond las na een paar uur ervoor te bevallen zijn. 
En weet je wat ook nog leuk is, zoals een echte Tante Betsy fan is ze ook nog bevallen in een Tante Betsy jurk. Eigenlijk was dat niet de bedoeling naar ik begreep, maar het ging zo snel dat ze geen tijd meer had om zich om te kleden ;). 


Bolletje die Nora heet kwam even na half negen ter wereld. Ik wist al langer dat het een meisje was en moest altijd goed bedenken dat ik publiekelijk het niet over een 'haar' had hihi. 
Weet je wat wel leuk is dat ik mee deed bij een Facebook Winactie bij Bieb-a-Boo (ja natuurlijk win je ook wel eens wat op Facebook) van jurkjes zusje Billitus om een mandje te winnen met allemaal leuke spulletjes voor een aanstaande moeder en dat ik ook nog won :). Natuurlijk deed ik voor Petra mee en Petra zelf deed ook mee hihi. 
Zo waren het twee vliegen in een klap, oh nee zelfs drie vliegen want Nora kreeg toch een super leuk broekje en mutsje en er zat nog veel meer leuks in het mandje. 


Inmiddels is Nora alweer een week oud en wat is het toch een lekker ding. Petra stuurde me vandaag nog even foto's van zichzelf in de nieuwste Birdie Blue en ook eentje met Nora op de arm én ook een close-up van Nora :). 


Ook deed ze de Betsy Black even aan voor me. Ik zag dat hij te koop was op MP en wist dat Petra hem dolgraag wilde, ze was net de dag ervoor bevallen dus nam ik contact op met de verkoopster. 
Ze was al met iemand anders in overleg, maar die haakte af en zo kwam ik op de eerste plaats in de wachtrij voor Petra en yes na wat heen en weer gemail hebben we de deal gesloten en heeft Petra eindelijk de jurk waar ze van de zomer te lang over twijfelde en daardoor mis liep. En staat hij haar niet prachtig?!


Nu zullen jullie weer vaker Petra zien voorbij komen in een Tante Betsy jurkje, ze zal vooral blij zijn dat ze haar favoriete Tante Betsy zippie jurken weer aan kan. Maar de Birdie zit haar ook als gegoten en is ze heel blij mee. 

Lots of love from Susan