maandag 11 april 2016

Tante Betsy Family Monday


Hey girls onlangs vroeg een zwanger jurkjeszusje of er ook een zwangere buik in de vogeltjes jurk paste. 
Ook zag ik bij een van de reacties op de Facebook winactie van Tante Betsy een dame schrijven dat ze het jammer vind dat er geen zwangerschapsjurkjes zijn. 
Máár je kunt gerust met je zwangere buik een Tante Betsy jurk aan hoor. 
Bepaalde jurkjes van oudere collecties rekken goed mee en volgens mij zijn er ook genoeg jurkjes van nieuwere collecties waar ook een zwangere buik in past. 


Marktplaats vriendin en jurkjeszusje Petra laat zien dat dat gerust kan. En wie weet wordt Bolletje vandaag wel geboren...ze is inmiddels 40 weken zwanger en heeft behoefte om haar favoriete jurkjes weer aan te doen en haar leuke sneakers (haar voeten zijn inmiddels flink gezwollen) en natuurlijk wilt ze Bolletje graag knuffelen. 


Er is nog een lieverd die ik wil delen, ze heeft op de foto geen Tante Betsy jurk aan, want die zijn er niet in haar maat. Maar deze dame haar moeder heeft De Kunstboer winactie gewonnen en ze showt hier met een big smile haar gewonnen etui. Geweldig toch zo'n blije dame. 


Over een paar weken gaat hier ook weer een leuke winactie van start...ik ga een geweldig leuk jurkje per opbod verkopen en van de opbrengst ga ik dan weer een Tante Betsy kadobon kopen. Zo heeft iedereen kans op die leuke prijs en niet alleen degene die het jurkje zou passen...
Dus jullie weten wat dat betekent...jullie mogen dan weer Tante Betsy foto's of Fotocollages insturen...maar dat duurt nog even...ondertussen kun je een kansje wagen bij Tante Betsy op Facebook. 

Lots of love from Susan