donderdag 28 april 2016

Proud of my creation ánd new collection Thursday


Vandaag hadden we een gezellig uitstapje in de planning op mijn werk, eerst gingen we ontbijten in een sjiek hotel, Kasteel Vaalsbroek te Vaals. We genoten van een heerlijk ontbijtbuffet en van elkaars gezelschap. 


Daarna was de eigenlijke aanleiding tot ons uitstapje, een bezoek aan de kringloopwinkel RD4 waar ik de pashokjes gordijnen voor genaaid heb samen met onze werkcoaches (een gordijn heb ik helemaal alleen genaaid en samengesteld op de lussen na). 
En mijn andere collega's hebben hard gewerkt om de winkel te voorzien van Jeans Teckels en enkele uiltjes die er te koop zijn. De jeanskussens die in de lades liggen zijn al eerder gemaakt ;). 


Daarna ben ik op de trein naar Maastricht gestapt om op bezoek te gaan bij mijn vader die morgenochtend vroeg geopereerd wordt. Even tijd gehad om gezellig samen te zijn en nog wat meer details te horen over de operatie en wat hem en ons te wachten staat. 


Oh ja girls er is weer een nieuwe lichting Tante Betsy jurkjes in de webshop http://www.tantebetsy.com/nl/jurkjes.html. De Lola jurkjes, dress Lola Hearts Red, dress Lola Hearts Blue en dress Lola Hearts Green. 


De Peacock jurkjes; dress Peacock Blue, dress Peacock Green en dress Peacock Grey. 


En ook dress Belle Green, dress Belle Grey en dress Belle Blue met dezelfde print als de Peacock jurkjes maar dan met een wijde hals. Het model is hetzelfde als Dress Trixie en Dress Twiggy van de herfst/wintercollectie. 


En ook de Lilly jurkjes, Dress Lilly en dress Lilly Light...dress Akke en dress Marjan ook net ;). En ondertussen ook Tweety Green. Tante Betsy rokjes en super leuke stoere vestjes zullen ook nog gaan volgen denk ik, maar neem aan dat dat niet meer vanavond gebeurd. 


Tante Betsy heeft het nog niet officieel laten weten op haar Facebook pagina maar ik zie ze binnenstromen in de webshop dus die Tante is nu nog hard aan het werk. 
Van welke jurkjes, welke modellen wordt jij blij van? Of wie weet ben je inmiddels al heel hard naar de shop gerend en heb je een jurk of jurkjes in je winkelmandje gegooid en ben je als een gek naar de kassa gerend ;)...welke is het geworden?

Lots of love from Susan