woensdag 27 april 2016

Kingsday Family Time Wednesday


Vandaag toog ik samen met manlief en dochterlief naar Maastricht naar de vrijmarkt in het park dat jammergenoeg door de vele regen in het water was gevallen. 
Maar wij lieten ons niet kisten door de weersvoorspellingen en gingen toch, dochterlief en ik allebei met onze rubberen laarzen aan en goed ingepakt (dochterlief is net terug van vakantie en die moet flink wennen aan minstens 20 graden verschil). 


We hadden namelijk ook al langer afgesproken om bij mijn moeder op bezoek te gaan na de vrijmarkt. Zij herstelt goed van haar operatie en geniet even van de goede verzorging en kan even tot rust komen. 
Het was gezellig om even samen te zijn en natuurlijk ook dochterlief een paar uurtjes te zien en te spreken. Dus een paar vliegen in een klap :). Manlief had zich lekker in een relaxstoel gesetteld en zat sociaal te zijn op zijn mobiele ;). 


Daarna zijn we nog een uur bij mijn vader in het ziekenhuis op bezoek geweest en hebben we die even verblijdt met ons bezoek. En ook daar heeft dochterlief even gezellig over haar vakantie verteld. Fijn om een paar uurtjes van elkaars gezelschap te genieten. Nu ben ik met manlief op stap, we zijn lekker in Duitsland gaan eten. Dikke dankjewel knuffels voor al jullie lieve reacties op mijn blogpost van gisteren. 



Oh ja vandaag dus dress Lilly aan met een rood ajour vestje van Tante Betsy eroverheen, een rode Apollo legging van Sokken-online aan. En mijn handige rode Hip Pocket van Urban Hippies om en als tas de Parrots tas van De Kunstboer waar ook de Koningsdag afbeelding van is. 



Lots of love from Susan