maandag 4 april 2016

Happily married Monday

Hey girls vandaag zijn manlief en ik negen jaar getrouwd, ook al is het geen bijzondere trouwdag in jaren toch vieren wij deze dag van onze liefde, maar dan wel in het klein hoor. 


Anderhalf jaar nadat we ons hebben leren kennen (we waren toen allebei 38 jaar) zijn wij getrouwd, mijn tweede keer en manlief zijn derde keer ;). 
We hebben best wat tropenjaren achter de rug, maar dat is gelukkig al even geleden. Het heeft ons in ieder geval sterker gemaakt, wij zijn dikke maatjes. 
Natuurlijk speelt er zo af en toe wel wat waar je niet helemaal happy van wordt of bent, maar dat hoort er nu eenmaal bij. 


Ik word nog altijd heel blij van een berichtje van manlief dat hij stuurt als hij vertrekt op zijn werk, zodat ik weet dat ik het eten kan gaan klaarmaken. 
We doen graag dingen samen, we genieten van elkaars gezelschap, lekker samen op de bank of in bed film kijken of een heleboel afleveringen van een serie, samen toeren met onze classic mini cooper, samen naar Elfia, samen naar een rommelmarkt...


Vanavond gaan we samen uiteten, ik kan wel raden waar ;). Gewoon lekker in onze favoriete Imbissstube, niets romantisch hoor want er schuiven gewoon stamgasten aan tafel of andere mensen die een plekje zoeken (ze hebben maar drie tafels). 
Manlief is ook niet zo'n spraakzame dus ik heb er lekker veel te kijken en kan regelmatig mijn Duits bijspijkeren, alhoewel hij daar wel met de gasten en de uitbater enzo praat dus gewoon lekker samen genieten zonder het idee dat je samen moet praten om er een gezellige avond van te maken. 

Lots of love from Susan