zondag 10 april 2016

Don't wait to long Sunday


Hey girls hebben jullie het al gezien? Gisteravond laat deelde Tante Betsy een bericht op haar Facebook pagina https://www.facebook.com/tantebetsyfashion dat de eerste lading nieuwe jurkjes in de webshop staan. 
Als je het bericht liked en deelt kun je kans maken op een jurkje naar keuze!


Ze schrijft al 'dit is het topje van de ijsberg' en ja er komen nog heel veel leuke jurkjes aan. Ik zag al bij de vogeltjes jurken Birdie en Tweety dat de grootste maat XXL er al niet meer is. 
Dus girls wacht niet totdat de hele collectie er is als jij een maat hebt die er snel uitvliegt, dat kan denkelijk nog wel enkele weken duren voordat die er in zijn geheel is schat ik zo in.
De linkse jurk hieronder is blijkbaar toch niet in het oranje maar rood, ik blijf het een pracht jurk vinden (ze staan nog niet in de webshop). 


Janine scoorde nog de Pepita Black (de vergeten jurk ;)) en wow hij staat haar prachtig en zo'n jurk met drie kwart mouw kan natuurlijk heel goed in alle seizoenen. Alleen zie ik hem opeens weer niet meer in de webshop zichtbaar staan, dus nog even de link; http://www.tantebetsy.com/nl/dress-pepita-black.html



Lots of love from Susan