dinsdag 5 april 2016

Creative Tante Betsy Tuesday


Hey girls vandaag was ik weer eens lekker creatief op mijn werk. Ik naaide pashokjesgordijn nummer twee aan elkaar. Ik had al een gedeelte gespeld en puzzelde nog wat verder en naaide het geheel aan elkaar (in gedeeltes en op het allerlaatst de hele lap). 
Er komen nog lussen aan en er wordt nog een achterkant aan genaaid en dan zijn ze klaar en kunnen ze richting de nieuw te openen winkel. 


Ik ging meteen ook nog even op de foto met het 'memobord' cq opbergbord dat ik maakte als kado. Als je raad voor welke winkel het is, noteer dat dan even niet in je reactie. Zo blijft het nog een verrassing ;). 


Maar ik wil ook eens even een foto collage van een andere creatieve Tante Betsy girl delen, jurkjeszusje Jorina AKA Instagrammer Crochetrainbowtales, ze heeft ook een Etsy winkeltje https://www.etsy.com/nl/shop/Crochetrainbowtales
Ik heb al heel wat mooie fleurige kleurrijke creaties van haar op Instagram voorbij zien komen, maar nu is ze me toch bezig aan een kleurrijke stola wowww!
Ik maakte een collage van een paar van haar foto's, de stola bij de molen alsook van de andere dame is/zijn gemaakt door Adinda waar ze de workshop bij volgt. 
Ik geniet volop van de prachtige kleurencombinaties die voorbij komen. 


Natuurlijk maak ik ook meteen een beetje reclame voor Adinda, ze draagt dan wel geen Tante Betsy jurkjes (tenminste nog niet gespot op de foto's ;)), maar ze maakt wel prachtige creaties. 
Hierbij een collage, maar ga ook eens op Adinda's World op Instagram of haar Facebook kijken. 

Lots of love from Susan