vrijdag 11 maart 2016

Love Pink Friday


Ja dat wisten jullie wel hè girls dat ik van roze houdt. Ik heb met grote regelmaat mijn roze hoodievest aan of een roze legging op mijn Tante Betsy jurkjes. 
Vandaag deed ik voor het eerst de jurk aan die ik onlangs van Tante Betsy kreeg, het is eentje uit een oude collectie, mooi hoe de lichtroze bloemetjes met een donkerder lila is gecombineerd. 
Eigenlijk is deze jurk niet goed voor mijn figuur, ik heb een wijdere hals nodig met zo'n enorme voorgevel, maar hij is zo leukkk. Och wie weet vermaak ik hem ooit wel eens. 


Ik heb de jurk gecombineerd met een top van Atmosphere (Primark zie ik net, zal ik die wel gekocht hebben toen ik met dochterlief ben gaan shoppen in Eindhoven ;)) en een Apollo panty van sponsor Sokken-online.nl, oh de naam van de kleur weet ik niet meer, het was geen fuchsia...en mijn lila laarzen. Vandaag droeg ik hem ook samen met mijn Hoodie Black Fit van Tante Betsy net zoals op de foto toen ik ze net binnen had gekregen http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com/2016/02/jumping-from-happiness-wednesday.html?m=0


Weet je wie hem ook nog leuk vinden, je hebt de beide dames al in de collage gezien of herkend. 
Brigitte heeft deze jurk van een jurkjeszusje kunnen overnemen en ze ziet er geweldig uit in de jurk!


En Hilde is ook een van de gelukkigen geweest die deze jurk heeft kunnen scoren. Roze staat haar ook fantastisch...och ja wat staat Hilde nu niet ;) hihihi. 


Lots of love from Susan