woensdag 23 maart 2016

Looking forward to beautiful weather Wednesday


Hey girls oh ik kreeg vandaag toch leuke post binnen. Weet je nog dat ik vorige week donderdag schreef over Rokjesdag bij Tante Betsy? http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/03/tante-betsy-skirtday-thursday.html
Ik schreef over mijn probleem dat ik last heb van schurende boven benen, dus eigenlijk nooit met blote benen onder mijn Tante Betsy jurken kan. 
Nu ben ik natuurlijk niet de enige met dat probleem en hebben er veel meer dames (en ook heren) last van. Wie weet jij ook wel. 
En nee het is niet alleen een probleem voor flinkere vrouwen, ook vrouwen met een klein maatje kunnen hier last van hebben. Mijn dochter gaf ook al aan dat ze hier toch wat last van had afgelopen zomer, en die heeft maar maatje S en M. 


Ik schreef in de blogpost al even over eventuele oplossingen die ik gevonden heb op internet, nadat ik erover googelde. 
Over de Bandelettes, brede (kanten) banden met siliconen randen en over Vevina crème, die zouden helpen bij het probleem tegen schurende bovenbenen. 
Ik trok mijn stoute schoenen (laarzen) weer eens aan en besloot diezelfde avond nog te mailen met beide en vandaag kreeg ik van beide post, een tube crème van Vevina en twee Bandelettes om te gaan testen. 
Ja als Tante Betsy blogster heb ik toch al een schare volgsters en ik kan me zo voorstellen dat jullie ook wel heel blij zijn met die oplossingen en benieuwd zijn naar mijn ervaringen.
Eindelijk eens met blote benen onder een Tante Betsy rokje of jurkje kunnen op Rokjesdag, oh wat zal dat fijn zijn!


Dus hopelijk heel snel een review over beide produkten, dat betekent namelijk dat het dan mooi weer is en ik ze heb kunnen testen. 
Wil je niet wachten op mijn reviews dan kun je natuurlijk zelf al een bestelling gaan doen. 
De Vevina crème is een Nederlands produkt, altijd mooi om een Nederlands bedrijf te steunen, te bestellen op http://www.vevina.eu/, maar ook te koop in enkele winkels. 
Ik vind het een prachtige vormgegeven tube, lekker plat, handig om mee te nemen indien nodig, met een handige stevige draaidop. Je zou met zo'n tube het hele seizoen vooruit kunnen. 


De sexy kanten Bandelettes uit Amerika (en ook de Unisex modellen), zijn ook al in Nederland te koop http://www.enchantedlovesbandelettes.nl/, maar je kunt ze natuurlijk ook bestellen in Amerika, ze zijn razendsnel! Denk bij de laatste wel even aan eventuele invoerrechten, dus bestel niet meer als één paar!
Ik heb mijn bovenbenen opgemeten (staand!) met een Ikea meetlint (dat heeft ook inch maten) op de plek waar ze tegen elkaar aan schuren. 
Ik kwam op zo'n 25-26 inch uit.
Bestel ze op maat, ik heb maat C...inmiddels ervaren ;).
Lees mijn review: https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/05/unisex-bandelettes-review-wednesday.html )
Ik heb ze heel even omgekeerd (met de siliconenrand naar buiten) over mijn panty aangedaan en ik heb de juiste maat besteld, want je moet bedenken dat je benen ook weer smaller worden naar beneden en op die plek niet te los zitten. De kanten Bandelettes en het gladde unisex model zijn beiden 14 cm breed. 


Maar met deze geweldig leuke oplossingen komen er weer andere 'problemen' om de hoek kijken. Mijn blote benen hebben al jaren geen zon meer gezien (eens onderzoek doen naar 'bruin zonder zon' produkten, hoor graag jullie ervaringen, blote benen foto is van een Deense Tante Betsy girl).
En ik heb maar meteen een paar invisible hipsters gescoord...want tsja blote billen... 
En oh ja dan heb je ook nog het opwaaiend rokjes/jurkjes probleem, maar ook daar heb ik al oplossingen voor gezien ;). 
Jihaaa laat de prachtige lente en zomer maar komen!

Lots of love from Susan