dinsdag 1 maart 2016

Happy Tante Betsy Girls Tuesday

Hey girls ik realiseer me net pas dat het vandaag nationale complimenten dag is. 
Nu is het al een feestje om zo'n mooie Tante Betsy jurk te dragen en geef je jezelf al een complimentje door je lijf in zo'n vrolijke jurk te omhullen. 
Ik denk dat ik daarom ook verslaafd ben geraakt aan Tante Betsy, de jurkjes doen mijn lijf goed, benadrukken mijn mooiste kanten.
Ik vind het belangrijk om goed in de spiegel te kijken wat bij mij en mijn lijf past en natuurlijk is het leuk om van een ander te horen hoe leuk je eruit ziet. 
Ik krijg in real life niet vaak een complimentje, mensen zijn gewend dat ik iedere dag in een leuke jurk rondloop, maar dat geeft niet hoor want ik kan die mezelf heel goed geven, ik word happy van Tante Betsy jurken en van jullie in die leuke en mooie Tante Betsy jurken! You rock girls!


Ik las toevallig vanmorgen vroeg op mijn Facebook pagina een berichtje van een dame die me vroeg om Tante Betsy te vragen waarom ze al drie jaar dezelfde modellen ontwierp en wanneer er weer wat nieuws kwam. 
Nu ken ik Tante Betsy nog niet zolang (pas sinds november 2014), maar ik denk dat Tante Betsy de succesjurken natuurlijk blijft ontwerpen en modellen die minder of niet goed lopen, niet meer ontwerpt. 
Ik ben gek op het overslagmodel, maar wordt ook heel vrolijk van het doorknoopmodel. Ik ben super happy dat het lola model er ook weer in zit, het heeft zo'n prachtige halslijn. Een wikkeljurk is nu weer een jurk die me niet mooi staat, hij accentueert mijn buik door die strik op die hoogte...ook al knoop ik hem hoger toch is het niet mijn jurk. 
Maar ik heb het idee dus dat er wel nieuwe modellen zijn gekomen en snap de vraag niet zo goed, de Love the Forrest black met die mooie kraag die heb ik nog niet in oude collecties ontdekt, een ook de Mimi jurk niet. 
Zo heeft natuurlijk iedereen haar favorieten, een model wat haar mooi staat. Waar worden jullie/jij en je lijf happy van?



Ik word ook heel happy van de komende collectie, nog even en dan is het half maart...yihaaa de nieuwe collectie komt eraan! Verheug me op de roodroze hartjesjurk, de zwarte vogeltjes jurk, de oranje blauwe Lilly jurk, de blauw roze peacock jurk...en ben heel benieuwd naar de mouwloze jurkjes en oh de doorknoopjurkjes én natuurlijk komen er ook weer nieuwe rokjes, maar ook vestjes, tops...
I love colours! Ja daar word ik pas vrolijk van, al die vrolijke kleuren van de lente/zomercollectie!



Lots of love from Susan