zaterdag 5 maart 2016

Blue Tante Betsy Saturday

Nee girls natuurlijk voel ik me niet blue, bijna ook niet mogelijk als je zo'n vrolijke jurk van Tante Betsy draagt. Natuurlijk lekker gecombineerd met roze, fuchsia en mijn blauwe Sendra's. 


Ik heb wel eens de vraag gekregen of het niet moeilijk kiezen is als je zoveel Tante Betsy jurkjes hebt als ik heb, de stand staat geloof ik op 49 jurkjes en 4 hoodie vesten. 
Nee hoor geen enkel probleem mee, vandaag had ik zin om mijn blauwe Sendra laarzen aan te doen dus daar een bijpassend jurkje gezocht en het werd dus dress Ollie Blue, lekker knallen ;). 


Vroeger had ik meer keuze stress (nu alleen nog maar als de nieuwe collectie uit komt whahaha), want dan wilde ik een jeans aan maar bij die top zag je mijn buik in, mmm die andere was het ook niet en zo kon ik dan ook wel eens meerdere tops en meerdere broeken aangedaan hebben of toch maar voor een rok gekozen. 
Nu draag ik alleen nog Tante Betsy jurkjes, hoogstzelden een ander jurkje. 
Hieronder niet alle TB jurkjes, er liggen en hangen er in de was of te luchten ;). Mijn hoodie vesten liggen over een stoel (eentje heb ik nu nog aangedaan). 


De ene keer kies ik op basis van een kleur legging die ik wil aandoen en een andere keer weer op basis van een paar laarzen die ik wil aandoen...
Sommige jurkjes ruk ik sneller uit de kast als andere, de zomerjurkjes houdt ik eigenlijk meestal wel speciaal voor de warmere dagen. De lange mouwen jurkjes zal ik straks eerder laten hangen die bewaar ik dan wel weer voor de koudere dagen. 
Hebben jullie dat ook of dragen jullie de korte mouwen jurkjes het hele jaar door?


Deze keer weer een vroege blogpost, morgen is manlief jarig dus zal ik die naar alle waarschijnlijkheid ook vroeger plaatsen maar kan ook zijn dat die net later wordt gepost. Jullie zien het vanzelf wel ;). Een fijn weekend lieve Tante Betsy girls! Dankjewel voor jullie leuke reacties. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan