dinsdag 15 maart 2016

Black Tante Betsy Tuesday


Hey girls ik wilde eigenlijk vandaag een blogpost maken over dress Bibi Black en Dress Mia Black, maar zag in mijn fotoalbum nog meer foto's van girls in hun zwarte Tante Betsy jurk dus ga die ook gezellig delen. 


Nu zou je denken dat een zwarte jurk eigenlijk best saai is, maar bij Tante Betsy is dat natuurlijk niet het geval. 
Jurkjeszusje Lizette combineerde haar Dress Love the Forrest Black met een stoere leren jack en rode accesoires zoals een roosje van Urban Hippies. 


Jurkjeszusje Hilde combineerde haar Betsy Black met een roze vestje en een roze Apollo panty en haar favoriete Sendra laarzen. 


Naamgenote en jurkjeszusje Susan deelde haar OOTD in haar Mia Black. Susan koos ervoor om het blauw en zwart in haar accesoires terug te laten komen. Met een mooie bloem en blauwe laarsjes met een zwarte legging/panty en zwart vest. 


Ik koos vandaag voor oranje bij mijn Dress Bibi Black, knaloranje legging en knaloranje vestje, maar wel met mijn zwarte Sendra laarzen ;). 


Zo girls ik ga er weer vandoor, moet nog verzinnen waar ik het over ga hebben op mijn creatief blog. 
Dikke knuffels voor al jullie reacties en ik heb al van Hilde de eerste foto inzending binnen gekregen voor de ketting die je kunt winnen. Als je dat roze hart te groot vind, dat kan eraf en er kan iets anders aan bevestigd worden ;). http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com/2016/03/365-days-of-happy-tante-betsy-dresses.html?

Lots of love from Susan