zondag 27 maart 2016

Beautiful Tante Betsy Girls Sunday



Hey girls was ik me toch bijna vergeten om een blogpost vandaag te maken. Eigenlijk had manlief vandaag met me naar een mega snuffelmarkt willen gaan in Waalwijk, maar hebben toch besloten om niet te gaan. 
Wij zijn niet zo van feestdagen vieren, maar zoals altijd loop ik er op mijn paasbest bij en natuurlijk in een Tante Betsy jurk ;). 


Iedere dag is het waard om een feestjurk, een vrolijke outfit aan te doen en niet alleen maar op feestdagen en voor een feestje. 
Jij bent het waard om een mooie jurk aan te doen, een mooie vrolijke outfit aan te doen. 


Leuk is het ook om te zien dat er steeds meer vrouwen een gekleurde panty/legging durven aan te doen en daar trots op zijn. 
Dat is ook het leuke van OOTD's delen, je doet ideëen op hoe je een jurk zou kunnen combineren en ziet hoe een jurk bij een ander staat. 


Ik ga eens kijken of ik wat van die vrouwen en hun OOTD's kan delen. Niet van vandaag hoor, maar van girls waarvan ik weet dat het okay is of die ik gevraagd heb. 
Nog een fijne avond en natuurlijk nog een mooie dag morgen!


Oh ja bijna vergeten, Sandra stuurde me een foto van haar in haar Ollie Blue met de gewonnen ketting en de dag erna showde ze haar allernieuwste rode zippie jurk (weet even de naam niet) die ze kocht bij Pantalone in Eindhoven. De nieuwe Tante Betsy collectie zou deze week gaan binnenstromen! 

Lots of love from Susan