zaterdag 27 februari 2016

What a great day 'jurkjesdag' Saturday

Zo lieve Tante Betsy girls ik typ deze blogpost onderweg naar huis, uitgeteld van een heerlijk gezellige jurkjesdag. 
Ik heb afgelopen nacht weer enorm slecht geslapen, lees weinig, zal wel van de opwinding zijn geweest...ik zie de moeheid aan mijn gezicht op de foto's ;). 


Maar wat was het gezellig en leuk, mijn mond heeft overuren gemaakt, heerlijk om zoveel jurkjesdames te herkennen van de OOTD's foto's (outfit of the day). Bijna iedereen kende mij natuurlijk whahaha, en ik ben dan ook een paar keer op de foto gegaan met Tante Betsy dames en natuurlijk ook met andere dames die geen Tante Betsy aan hadden.
 

Wat was het leuk dat er veel dames een Tante Betsy jurk aan hadden, maar ook een heel aantal die een Tante Betsy jurk hadden meegenomen voor de Tante Betsy groepsfotoshoot. 
Mmm realiseer me net dat er helemaal geen groepsfoto met alle dames is gemaakt. 


En de verrassing die ik vrijdag van Tante Betsy ontvangen heb was een taart, zo gaaf! Ik wist dat er een verrassing zou komen...maar wat? Een jurkje van de nieuwe collectie kon het niet zijn, want die is nog niet binnen... En zo stond op vrijdagochtend vlak voordat ik zou vertrekken naar mijn werk een bezorger aan de deur met een taart van gefelicitaart.nl en wat een beauty en mmm jammie hij was lekkerrr!


En ik had ook nog een tas vol Apollo panty's bij me gesponsord zijn door mijn sponsor Sokken-online.nl 
Brigitte zou de panty's verloten tijdens de tombola en er mochten 36 dames, ja 36 :), een panty komen uitzoeken...het was echt superrr! Kijk maar eens mee naar de foto's, lekker even een panty uitzoeken en Brigitte laat zien dat je gerust een panty aan kunt in open schoenen, heerlijk!


Lieve dames van de organisatie, Ilse, Hanne en Brigitte enorm bedankt voor dit geweldige feestje, dit leuke jurkjesfestijn! Ik heb enorm genoten! Tante Betsy bedankt voor de geweldige sponsoring, want alle dames kregen ook een goodiebag bij het afscheid medegesponsord door diverse standhouders en van Tante Betsy zit er een kortingscodebon in van 10% korting! En natuurlijk ook bedankt Jack en Jenny van Sokken-online voor jullie leuke bijdrage!


Lots of love from Susan