dinsdag 9 februari 2016

Tante Betsy Love Tuesday


Vanmorgen zag ik drie OOTD's van jurkjeszusjes die toevallig alledrie besloten hadden vandaag dezelfde jurk aan te trekken. 
Ik heb de dames niet gevraagd of het okay was om hun foto's te delen, maar heb al vaker van deze dames een foto mogen delen ;). 
Ik maakte er deze collage van, wat zien ze er alledrie heerlijk zomers uit. 


Ik kreeg weer vijf inzendingen binnen van Tante Betsy girls en een Tante Betsy wannabee...ja ook die mogen mee doen hoor ;). Ik maakte een sneakpeak collage. 
Leuk dat er toch nog altijd dames zijn die zich aanmelden voor de Tante Betsy kadobon winactie, een kadobon ter waarde van €50 valt er te winnen. 
Wil je ook meedoen, meld je dan meteen aan, een foto insturen kan nog tot valentijn. Zondag de 14de maak ik de winnares bekend!


Vandaag deed ik mijn Bibi Red aan, rood is een van mijn lievelingskleuren en ipv weer een rode Apollo legging aan te doen besloot ik een petrolblauwe thermolegging aan te doen met mijn blauwe Sendra laarzen. Zo happy mee!
Bedankt girls nog voor al jullie leuke reacties op mijn blogposten, ik zit op dit moment in de relaxmode met manlief dus doe het lekker rustig aan. 


Lots of love from Susan