vrijdag 26 februari 2016

Surprise Surprise Friday

Oh girls wat een verrassing vandaag, ik wist wel dat ik vandaag nog wat kon verwachten van Tante Betsy, maar wat zou het zijn?
Het zou naar alle waarschijnlijkheid heel goed van pas komen morgen op de jurkjesdag...nou geloof maar dat dit heel goed van pas gaat komen!
Ja Tante Betsy girls ik ga niks verklappen, het in ieder geval iets dat ik totaal niet verwacht had, maar zo leuk en zo mooiii!
Morgen krijgen jullie ook te zien wat het is en hoe mooi het eruit ziet. Echt superrrr!
Een heel klein tipje van de sluier het heeft wat te maken met dit jurkje of was het dat jurkje...


Ik ben klaar met A4'tjes maken, schrijven en hangen, aan jurkjes die ik niet meer draag, ook een enkel vestje, rok en jas...om te verkopen of te ruilen. Allemaal fleurig en vrolijk op twee zwarte jurken na ;). We gaan zien of ik zelf ook nog leuke Tante Betsy jurken kan scoren/ruilen. Ze komen 'allemaal' op een waslijn te hangen. 


Maar het beloofd een heerlijk festijn te worden, er zullen heel wat foto's gemaakt worden, er zal heel wat afgekletst en gelachen worden. En oh er is natuurlijk ook nog lekkers om te eten en te snoepen en te drinken... 


Tante Betsy girls die komen ik zou het super vinden als jullie een Tante Betsy jurk aan hebben of meenemen voor een groepsfotoshoot!
Ik doe naar alle waarschijnlijkheid een hele fruitige jurk aan :). En neem ook nog een andere mee voor een fotoshoot van een ander leuk hip merk. 

Lots of love from Susan