woensdag 17 februari 2016

Mother&Daughter Quality Time Wednesday

Mijn moederhart is vandaag helemaal heppiedepeppie, dochterlief wilt morgenavond komen eten en nadat ik terug had geappt dat dat natuurlijk okay is, belde ze of ik zin had om te gaan wandelen vanmiddag...ook ja natuurlijk!
Ik laat graag alles uit mijn handen vallen voor dochterlief, ook voor andere lieverds om me heen hoor ;). 


Ik had me voorgenomen om te gaan marktplaatsen vandaag, maar heb in plaats daarvan maar eens even gestofzuigd en gedweild op de benedenverdieping. 
Mijn OOTM (Outfit Of The Moment) is dress Tika mist, ik neem hem niet zo snel omdat ik veelal van felle kleuren houdt. Maar zag op de jurkjesgroep een OOTD van Linda met dezelfde jurk en die schitterde me toe. 


Ik heb er een roze thermo legging bij aan (voorheen kinderpanty ;)), een roze topje eronder zodat ik het toch warm op mijn lijf heb en deed mijn groene Sendra laarzen aan. Deze keer met pantykousjes, ze zijn me eigenlijk iets te krap, men zegt dat Sendra laarzen twee weken moeten uitlopen. 


Maar zoals jullie weten heb ik heel veel laarzen, dus moet me echt voornemen om ze aan te doen zodat ik straks als het warmer weer is ze enigszins uitgelopen zijn. 
Ja ook in de zomer doe ik cowboylaarzen aan, vandaar dat ik er naar streef om volledig leren laarzen te kopen en dat zijn veel van mijn laarzen :). 
Mijn andere outfit van vandaag is Betsy Black geworden met een zwart tshirt met lange mouwen eronder en een paar comfortabele laarzen die vuil mogen worden en een goede profielzool hebben. 


Terug naar dochterlief die inmiddels al twee jaar niet meer thuis woont. Ik mis haar wel hoor, terwijl ze niet ver weg woont, maar ze heeft natuurlijk haar eigen leven en ik geniet gewoon dubbel zo hard als ik haar weer zie en spreek. 
Wat dan weer heel toevallig is dat de boodschap van mijn engelenkalender van vandaag een toepasselijke boodschap heeft. 
'Your loved ones are never out of reach -not now or ever- for souls are constantly in communication with one another, especially when familial love is involved.'


De laatste dagen vaak aan dochterlief gedacht dat het fijn is om wat samen te gaan doen, gaan volgende maand ook weer samen shoppen in Eindhoven. En blijkbaar heeft dochterlief ook aan mij gedacht :). Het was een heerlijke middag, ik heb genoten van de wandeling en samen lekker bijpraten. Quality time op z'n best. 


Lots of love from Susan