donderdag 18 februari 2016

I'm so excited Thursday

Oh girls ik zit helemaal te stuiteren hier op de bank, ik heb vandaag contact gehad met sponsor Sokken-Online en die gaat me leuks sturen voor de jurkjesdag...
Jaaaa al die vrolijke panty's die ik draag kun je kopen bij Sokken-online.nl, de Apollo panty is echt een super mooie panty in lekkere knalkleurtjes maar is er ook in rustigere kleuren hoor. Op de webversie van mijn blog kun je altijd de link terug vinden. 

En Brigitte die ik op de chat heb zit me gek te maken, want er is contact geweest met Tante Betsy en ze verklapt natuurlijk niks, maar laat wel wat doorschemeren...ik krijg het er helemaal warm van. 
Oh wat gaat die jurkjesdag een feestje worden...oh I'm so excited and I just can't hide it. Zit hier namelijk met een knalrood hoofd van opwinding te typen met de jurkjes dames, en nee het is geen opvlieger ;). 


Dochterlief komt zo dus ga zo koken...valt jullie by the way wat op aan mijn OOTD? Hieronder niet de meest charmante foto. Ik ben inmiddels anderhalve kilo aangekomen en op deze foto tekent mijn buik flink af...maar ik ben ermee aan het werk ;). 


Kijk eens goed...ja naar beneden...
Jaaa ik heb nog een paar knalgroene cowboylaarzen weten te scoren, deze zijn dan wel weer te groot...maar met zooltje erin en dikke sokken aan zitten ze prima. 
Eigenlijk zijn dit de Tante Betsy laarzen die Tante Betsy zelf te koop heeft gehad. 


Bij de Oude Bieb zijn ze nog te vinden, te zien aan de foto inzending van Christel en ook op Marktplaats is een dame die ze verkoopt van een webshop die niet meer bestaat. 


Allright girls ik ga deze blogpost klaarmaken en posten (toch eerst koken en eten ;)). Ik heb by the way op de lijst een heleboel Tante Betsy jurkjeszusjes gezien die ook naar de jurkjesdag komen...jippie! Zou toch super zijn om hier een groepsfoto te plaatsen met allemaal een Tante Betsy aan (dus als je er eentje heb, doe hem aan of neem hem mee voor een OOTM).

Lots of love from Susan