dinsdag 16 februari 2016

Happy Tante Betsy Girls Tuesday


Ik heb beloofd om druppelsgewijs de inzendingen voor de Tante Betsy Saturday Give Away met jullie te gaan delen en na gisteren twee foto's gedeeld te hebben van Petra en Paddy is het nu tijd voor een paar anderen. 

Een heerlijke enthousiaste foto van Anne-Roos in haar derde Tante Betsy jurk, dress Pepita Green. Je kunt toch niet anders als een grote smile krijgen van zo'n foto :D. 

Dorette stuurde ook een hele leuke foto in, een foto op een ikea bed met bijpassende dekbedovertrek. Dit is wat ze schreef; 'Heb je pas net ontdekt, terwijl ik al jaren fan van Tante Betsy ben. Dit is al een paar jaar mijn favoriete jurkje, heb 'm nu ook aan en heb de bruine variant ook.' 
Leuk dat mijn Tante Betsy blog ontdekt wordt, heerlijk toch dat we deze liefde met z'n allen kunnen delen. 

Mary Elle is ook helemaal hoteldebotel van Tante Betsy, lees maar 'Hier mijn inzending voor deze fijne winactie. Het thema is hotel de botel van tante betsy. Heerlijke jurken, mooie kleuren, vrolijke designs en je goed voelen in een super comfi jurk. Kan bijna niet kiezen welke jurk ik ga dragen, moet er eigenlijk wel 7 hebben, dan ik kan ik elke dag van de week een andere aan.' 
Ze had ook nog geschreven dat ze heel erg uitkijkt naar de zomercollectie. 
Ja zucht wij ook...ik heb al een wishlist :D. 

Wie nog meer hoteldebotel is van Tante Betsy en wel in een hele korte tijd helemaal los gegaan is met het kopen van Tante Betsy jurkjes is Hilde. 
Hilde kan volgens mij ondertussen drie weken lang iedere dag een andere Tante Betsy jurk aan doen en Hilde heeft een hele lange wishlist hihihi. 
Ja het Tante Betsy virus is keihard toegeslagen bij Hilde, volgens mij wilt ze stiekem net zoals ik 50 Tante Betsy jurkjes in de kast hebben hangen ;). Ze maakte deze collage. 

Maar ook kleine meisjes zijn helemaal verliefd op Tante Betsy jurkjes. 
Manja haar dochtertje is volgens mij zwaar verliefd op mama's leuke jurkjes, kijk maar eens naar dat lieve gelukzalige gezichtje :). Ze schreef dit; Ik heb twee jurkjes van TB maar dit is echt mijn favoriet. En van m'n dochter ook! ;)

En we hebben nog een grote kleine dame die gek is op mama's jurkjes. 
Mirjam schreef dit over de foto; Op de foto met mijn grootste fan....mama: als ik groot ben, mag ik dan jouw jurkjes?
Gelukkig heeft ze zelf al wat mini- versies in haar kast hangen.
En ja hoor mocht ze ze dan nog willen dan neem ik haar graag mee shoppen voor onze gedeelde liefde.

Zo lieve Tante Betsy girls ik ga er weer een einde aan breien. Een hele fijne avond gewenst en bedankt voor jullie lieve en leuke reacties. 

Lots of love from Susan