maandag 15 februari 2016

Blue Monday


Hey girls jammergenoeg moest ik gisteren heel wat Tante Betsy girls teleurstellen die de Tante Betsy kadobon niet gewonnen hadden ter waarde van €50. 
Lastig is dat altijd hè, ik gun hem jullie allemaal!
Natuurlijk ben ik ook altijd wel heel blij als er iemand wint die regelmatig van zich laat horen op mijn blog. 
Dinah won dan ook met haar extra stem omdat ze regelmatig een reactie hier achterlaat. En tsja ze won inderdaad voor een tweede keer, maar de vorige keer was dus op mijn andere blog;).


Ik hoop van harte dat jullie een volgende keer ook weer mee doen met de winactie en je niet uit het veld laten slaan. 
Je maakt bij mij toch net 'ietsjes' meer kans als bij Tante Betsy haar winacties waar duizenden mee doen hihihi, maar laat je vooral ook niet weerhouden om daar mee te doen...je weet het maar nooit. 
Vandaag deel ik twee inzendingen, allebei de dames hebben een blauwe Tante Betsy jurk aan. 
Hierboven Petra in haar Zippie Blue en beneden Paddy, beter bekend als Fieve, in haar Ollie Blue. 


Vandaag ben ik bezig geweest met foto's maken van spullen en kleding die ik op marktplaats wil gaan zetten. Wat plaats maken in mijn kast, ik draag toch altijd alleen nog maar Tante Betsy jurkjes met heel af en toe maar een ander hip Nederlands merk ;). En zorgen dat ik budget krijg voor de nieuwe collectie van Tante Betsy :D. 
Ik kocht wel nog een jurkje van de vorige zomercollectie op MP, die kon ik niet langs mijn neus laten gaan, dress Garden, destijds was hij echt binnen een mum van tijd uitverkocht in mijn maat :(.
Nu een jaar later heb ik hem dus en mag Dress Picknick naar een andere Tante Betsy girl. Die blijkt meer een M te zijn als een L. Alhoewel hij ook nog goed mee rekt ;). Te koop voor €40 exclusief verzenden vanuit Nederland. Interesse? Mail me dan op 365happytantebetsydresses(at)gmail.com


Allright girls heb een fijne avond en ik hoop dat jullie je niet te blue voelen, zoals jullie kunnen zien was er vanmorgen nog volop sneeuw bij ons. Gelukkig is al weer veel weg gesmolten want op de fiets vind ik dat toch niks. 

Lots of love from Susan