woensdag 27 januari 2016

Tell me about it Wednesday

Hey girls als het goed is heb ik de Twiggy Green verkocht en kan ik hier heel snel de Tante Betsy kadobon Winactie van start laten gaan. 
Nu ben ik toch wel erg benieuwd of hier dames meelezen die graag ook zo'n kadobon zouden willen winnen, maar het door mijn regels (insturen van een Tante Betsy foto) laten afweten. 


Of zijn er nog andere dingen waardoor je toch besluit niet (meer) mee te doen?
Ik miste namelijk de vorige keer dames die de eerste keer wel mee deden...
Graag hoor ik ook de mening van stille volgers eens en natuurlijk ook van de andere Tante Betsy girls die hier al eens eerder reageerden.
Gooi het maar gewoon in de groep, zou je alleen mee doen als je alleen dit bericht hoeft te liken en vind je het teveel moeite om hier een bericht te komen achterlaten (of lukt het je niet, laat dan op mijn Facebook pagina of Instagram account een reactie achter) en dan ook nog aan de slag moeten met een foto...


Ik had eigenlijk een wijze boodschap willen verkondigen vandaag, maar hou die toch nog maar even achter. Het is namelijk wel belangrijk om te zorgen dat ik dat allemaal goed omschrijf en vandaag lukt dat nog niet zo...
En ik vind het op dit moment net even belangrijker om jullie mening te polsen over de winacties. 


Ik hoop regelmatig leuke winacties te kunnen blijven doen, dus heb je zelf een webshop die aansluit bij mijn Tante Betsy blog, mail me dan eens of we wat voor elkaar kunnen betekenen. 
Heb je een artikel dat perfect bij mijn Tante Betsy jurkjes past waarvan het je leuk lijkt dat ik daar een review over schrijf, mail me dan. 
Ook al zijn de volgers via Bloglovin en Blogger nog niet zo groot, ik heb wel heel wat likers via mijn Facebook pagina (276, iedere week komen er wel een paar bij) en volgers via mijn Instagram account (243). 
En ook nog eens een hele groep jurkjes zusjes (zo'n 300...in de collage maar een hele kleine groep dames die het Tante Betsy virus hebben opgelopen en verspreiden) op een besloten Facebook groep ;). 


Lots of love from Susan