donderdag 7 januari 2016

Lucky Tante Betsy Girl Thursday

Jaaaa girls vandaag hebben we een winnaar! Jaaa ik heb lootjes geschreven, lootjes geknipt en lootjes gevouwen en toen aan de engeltjes gevraagd om me een naam te laten trekken van iemand die het nodig heeft om vandaag te winnen. Wie oh wie gaat het worden?
Ik kreeg geweldig leuke inzendingen en gezellige mailtjes. Thanks girls ik waardeer het enorm.
Hier een selectie van wat inzendingen, binnenkort krijgen jullie ze in full size te zien...


Allereerst wat statistieken, er deden 25 Tante Betsy girls mee, maar er gingen 60 lootjes in het doosje. Er waren namelijk dames die reclame voor de winactie gemaakt hebben...en de actieve dames (die vaker een reactie onder mijn blogposts achter laten) krijgen ook allemaal een extra kans, vaste volgers noem ik ze...ja die maken het bloggen zo leuk. 
Ondertussen staat mijn Facebook pagina op 252 likers. En Instagram op 231 volgers!
Laat me nog even weten als je een Instagram account hebt, welke het is zodat ik jou ook kan gaan volgen en wellicht Tante Betsy foto's van je kan gaan delen. 
De tijd ontbreekt me om jullie allemaal actief te volgen, maar zoek wel regelmatig op #tantebetsy. Je mag me ook taggen @365happytantebetsydresses. 


Dit is wat de winnares schreef in haar mail bij haar inzending; 
Joepie weer zo'n leuke Winactie. Hier in 1 van mijn favoriete betsies omdat hij zo lekker knalt en omdat er zo'n schattig hertje opstaat. De foto is gemaakt door mijn dochter die vind dat ik vaker moet lachen op foto's en die vooral vond dat het met zo'n vrolijk jurkje wel moest lukken. Stiekem is ze dan ook ontzettend jaloers want de jurk zou ze het liefste zelf willen! 
Groetjes Melanie 
Nou Melanie je hebt weer een reden om breedlachend op de foto te gaan ;). Van harte gefeliciteerd bofbips! Twee keer al wat bij me gewonnen! You are the lucky Tante Betsy girl!! Kun je weer vreugdesdansjesss doen :). Oh ja ik maakte er nu net dit van...van Melanie kreeg ik de foto toegestuurd ;). 


Nu hoop ik dat de dames die niet gewonnen hebben en dat is het overgrote deel ;) hihihi, dat ze blijven vertrouwen dat ze eens een keer iets winnen. 
Als je namelijk denkt 'ik win toch nooit wat', tsja dan is het heel moeilijk om wat te winnen. 
Als je zo aan iedere wedstrijd mee doet of zelfs daardoor niet meer mee doet aan leuke winacties dan is dat een gemiste kans. 
Dus girls denk ik mogelijkheden, denk in kansen, denk positief en affirmeer (zeg regelmatig) Ik ben een winnaar! Ik ben een geboren winnaar!
Ook al voelt het niet zo, toch helpt het om regelmatig dit soort positieve zinnen op te zeggen. 
Hierboven een collage van mijn OOTD, Ollie Blue en ik deed voor de foto een roze bril op 'I see life through rose coloured glasses'. En geloof me de wereld ziet een stuk zonniger uit hoor met roze 'glazen' :D. 


Ik leef in overvloed! Ik heb alles wat ik nodig heb. Alles wat ik nodig heb, is er al! Ik zeg ja tegen overvloed! 
En als je wat meer zelfvertrouwen nodig hebt; Ik hou van mezelf! Ik ben de moeite waard! Ik mag er zijn! Ik ben liefde waard! Ik hou ervan om mij te zijn! Ik aanvaard alle delen van mezelf!
Google maar eens op affirmaties, Louise Hay...
Ennuh girls jullie zijn allemaal stuk voor stuk Lucky Tante Betsy girls want jullie lopen allemaal in zo'n heerlijke vrolijke jurk rond, Happiness in a Tante Betsy dress :D. 

Lots of love from Susan

Ps links naar mijn Facebook pagina, Instagram account en mijn sponsors, maar ook tags van een bepaalde kleur jurk...rokje allemaal te vinden op de webversie van mijn blog...klik onderaan op je scherm van je mobiele op 'webversie'