vrijdag 4 december 2015

The more the merrier Oracle Cards Friday

Hey girls naast mijn Tante Betsy jurkjes verslaving heb ik al jarenlang een verzameling van orakel kaarten, mijn eerste set kocht ik van rijksdaalders die ik inruilde voor Euro's, gedoneerd door mijn vader. Als ik het goed heb is dat mijn Inner Child kaartenset, velen zijn gevolgd en ik ben vandaag eens gaan tellen en oops ik kom op bijna het dubbele aantal van mijn Tante Betsy jurkjes ;). 


Tegenwoordig trek ik niet meer zo heel vaak een kaartje, ik heb namelijk ook wat orakelkaarten apps van Doreen Virtue op mijn iPad en iPhone staan (gekregen van manlief :)). 
Maar toch heb ik onlangs een paar nieuwe Doreen Virtue sets bij Amazon UK gekocht, daar zijn ze het goedkoopste. Daardoor heb ik ook meerdere sets kunnen scoren, ze zijn vaak de helft goedkoper als de Nederlandse sets. De Nederlandse sets heb ik veelal via marktplaats gescoord toen ze nog niet zo'n smalle openingen hadden in de postbussen ;). 


Wie weet ga ik nog wel eens afstand doen van diverse sets, want er zijn er toch een aantal waar ik niet veel mee heb. Maar voor nu liggen ze goed in de kast ;). 
Mijn Engelstalige Doreen Virtue sets heb ik op onze slaapkamer liggen onder handbereik. Die heb ik zelf het allerliefste, die hebben voor mij een betere energie. 


Ik heb er een hele tijd over geblogd, op mijn engelenblog An Angel Each Day, waar ik nu al een hele tijd niet meer heb geblogd. Wie weet neem ik het weer eens op, maar voor nu neemt dit blog erg veel tijd in en steek ik hier mijn energie in en natuurlijk ook in mijn creatief blog. 

Heb een fijn weekend girls! 
Lots of love from Susan die vandaag Mimi Red aan heeft met eroverheen mijn roze Tante Betsy hoodie vest